Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 633 kJ / 1 824 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 172,74 g | 
| Tuky | 67,33 g | 
| Vláknina | 28,07 g | 
| Cholesterol | 680 mg | 
| Sodík | 5,76 g | 
| Sůl | 14,08 g | 
| Sacharidy | 118,15 g | 
Postup přípravy
Na másle zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme lisovaný česnek a zaprášíme moukou. Krok 2: Ze zelí důkladně! vymačkáme vodu, nakrájíme najemno a přidáme k cibuli. Chvíli orestujeme a potom podlijeme vodou. Asi za 15 minut vydusíme vodu (–musíme občas promíchat), až je zelí měkké. Přidáme smetanu, chvíli prohřejeme, nakonec pažitku a úplně na závěr vmícháme vermut, na ten rozhodně nezapomeňte! Krok 3: Obalované filety (po švédsku):
Nachystáme dvě misky: 1) směs strouhanky,mouky a příp. koření na ryby (používám koření od Kotanyi), můžete přidat i trošku chilli koření. 2) šťáva z citrónů. Krok 4: Filety osolíme a celé protáhneme citrónovou šťávou a potom obalíme v sypké směsi. Rychle osmažíme z obou stran. Krok 5: Ryby takto obalené zůstanou krásně šťavnaté, dobře se takto dělají malé kousky na "domácí rybí prsty".
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rybí filety na smetanovém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/29A1
Moje poznámka
					
				
Rybí filety na smetanovém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/29A1
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							mražené rybí filety obalované, 
						
						
							rybí filety, 
						
						
							ryba na zelí, 
						
						
							obalovane rybi filety recept, 
						
						
							filet na zelí, 
						
						
							recepty z mražených rybích filetů, 
						
						
							smetanové zelí, 
						
						
							rybi filety na smetaně, 
						
						
							obalované filety mražené, 
						
						
							mražené rybí filety, 
						
						
							obalované zelí, 
						
						
							zeli a ryba, 
						
						
							rybí prsty obalované recept, 
						
						
							recept rybi filet, 
						
						
							zelí recepty, 
						
						
							mražene rybí filety recepty, 
						
						
							pohlreich rybi filety, 
						
						
							ryba se zelím, 
						
						
							mrazené rybí fitlety recepty, 
						
						
							sumeček africký pangasius
						
					
						Suroviny:
						
							filet z ryb, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							citron, 
						
						
							ryba, 
						
						
							olej, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							vermouth dry, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							máslo, 
						
						
							slanina
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (14)