Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 277 kJ / 2 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,36 g |
Tuky | 198,90 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 3,94 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 54,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn7k
Moje poznámka
Hovězí pupek na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn7k
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 1 hodinou
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 3 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 3 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 4 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 5 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pupek,
hovězí pupek recepty,
pečený hovězí pupek,
hovězí pupek recept,
hovezi pupek pečený,
recept na hovezi pupek,
gulas z hoveziho pupku,
hovězí na česneku,
hovězí na česneku pohlreich,
recept hovězí pupek,
hovězí pečeně na česneku,
hovězí guláš z pupku,
recepty hovězí pupek,
recepty na hovězí pupek,
hovězí pupek guláš,
pečený pupek,
recepty z hovězího pupku,
jak naložit hovězí pupek,
jak na pečený hovězí pupek,
guláš z pupku
Suroviny:
pupek hovězí,
česnek,
špek uzený,
cibule,
rychlosůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (22)
... vyjmuto z textu receptu :
- Opečené maso přendáme do římského hrnce nebo pekáče s poklicí.
- Maso podlijeme vodou tak, aby bylo zcela ponořeno.
Maso se dusí a peče, nevím co více dodat :)
A také autorovi za super recept.