Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 277 kJ / 2 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,36 g |
Tuky | 198,90 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 3,94 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 54,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn7k
Moje poznámka
Hovězí pupek na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bn7k
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 19 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 6 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 7 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 8 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 8 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 9 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 10 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 10 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 12 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pupek,
hovězí pupek recepty,
pečený hovězí pupek,
hovězí pupek recept,
hovezi pupek pečený,
recept na hovezi pupek,
gulas z hoveziho pupku,
hovězí na česneku,
hovězí na česneku pohlreich,
recept hovězí pupek,
hovězí pečeně na česneku,
hovězí guláš z pupku,
recepty hovězí pupek,
recepty na hovězí pupek,
hovězí pupek guláš,
pečený pupek,
recepty z hovězího pupku,
jak naložit hovězí pupek,
jak na pečený hovězí pupek,
guláš z pupku
Suroviny:
pupek hovězí,
česnek,
špek uzený,
cibule,
rychlosůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (22)
... vyjmuto z textu receptu :
- Opečené maso přendáme do římského hrnce nebo pekáče s poklicí.
- Maso podlijeme vodou tak, aby bylo zcela ponořeno.
Maso se dusí a peče, nevím co více dodat :)
A také autorovi za super recept.