Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 814 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,10 g |
| Tuky | 30,40 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 25,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BLJ
Moje poznámka
Pstruh se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BLJ
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 24 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Tématické fráze:
lososový pstruh recept,
recepty-pstruh,
recept pstruh lososový,
uzený pstruh,
pstruh-recepty,
pstruh-příprava,
recepty, pstruh lososový,
holandsky pstruh-stribrnice,
recepty pstruzi,
pstruh v troubě,
polreichovi recepty video,
pstruh na pánvi videorecept,
recepty ryby pstruh lososový,
recepty ryby pstruh,
uzeny pstruh recepty,
top tecepty,
ryba se smetanou,
vaření-pstruh,
namásle.cz,
recepty na ryby pstruh
Suroviny:
pstruh,
mandle,
smetana,
mouka hladká,
máslo,
sůl
Komentáře (1)