Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hornický guláš

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 3. 2011 13:14

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 858 kJ / 444 kcal
Bílkoviny57,10 g
Tuky10,53 g
Vláknina16,04 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-recept mám z magazínu Právo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 2. 2019 23:58

Misovic: K ničemu, možná pro efekt :-)

Misovic

18. 2. 2019 22:34

Tá pažítka je tam k čomu dobrá ?

Karla

17. 9. 2015 01:17

:-):-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 4. 2011 12:52

Věrka.:nic se neděje;-)

Věrka.

7. 4. 2011 12:22

Tk to je dobře, mě se to zdálo, úplně stejný, já tam občas taky zavítám a docela mě to udivilo. Tak se omlouvám.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 4. 2011 08:47

Věrka.: recept i na receptech.cz je můj;-) Já jsem autorem tam, i zde;-)

Věrka.

7. 4. 2011 08:15

Tak jsem dneska najela na www. recepty.cz a tenhle recept tam je jako novinka. Buď je opsaný a nebo okopírovaný, dost mě to překvapilo. Dokonce i když jsem rozklikla foto, tak je tam stejná fotka. Možná, že jsem to neměla psát, ale tyhle okopírovaný recepty mě štvou. Ani bych si toho nějak nevšimla, ale ten název jsem právě včera četla tady a tak mě to zaujalo a šla jsem se ještě podívat i sem.

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 4. 2011 18:29

Věrka.: zkus, je fakt dobrý;-)

Věrka.

6. 4. 2011 17:37

Guláše mám moc ráda a tenhle vypadá moc dobře. Vyzkouším.

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 4. 2011 14:42

Iriska: ty srandistko, proč by to mělo vadit? :-D Moc děkuji a vyřizuji manželovi, že je šikula!!;-)

Iriska Iriska

6. 4. 2011 14:40

Jani, tak dneska byl. A super :yes::yes: Sice se žampionama, ale přidala jsem houbovou vegetu a houbové koření. No, dubáky to nenahradí, ale byl výborný. Přidávám fotky. Jo a fotil manžel. Snad to nebude nikomu vadit. Bod už jsem dala.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 3. 2011 23:01

Omlouvám se za hnusnou hrubku ve slově "VYZITKA":-O!!!! samozřejmě VIZITKA, nějak mi to ujelo, stydím se...:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 3. 2011 22:52

Dana Churanova::-D:-D:-D:-D bože, jsou to chudáci u mne, co?:-D:-D Jo, máš pravdu, jak píše magdalenka "Ja by som tiež chcela mať problémy neregistrovnej ostravy...
a Rotchildove milióny...:-D:-D:-D

Dana Churanova

28. 3. 2011 21:22

Jančo,ale fuj!Nejenže necháváš Tvého přítele trpět hlady,ale ještě kradeš vnučkám nádobíčko!:-D:-D:-D A to jen proto,abys měla hezké fotky!:-))To maj některý lidi starosti,viď?Jo,a za receptík i fotky+1:-K

rotvigg

28. 3. 2011 12:01

Jsem přítel Jany Remkové a opravdu žasnu!:-O Já vím nejlépe, jak dlouho někdy musím čekat na oběd, než ho nafotí a následně ohřeje v mikru, protože je to pak studené.:-D

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: čím zahustit guláš gulas pro 30 osob čím zjemnit gulaš jak zahustit guláš gulas pro 40 osob anna remková životopis anna remková životopis barmský guláš cim zahustim gulas jak zjemnit hovězí gulas recept guláš pro 40 osob hornacky gulas gulaš z kližky na způsob divočiny vhodné maso na guláš balkansky guláš horniacký guláš dort hornický hovezi gulas pro 40 osob hornický vepřový guláš lahůdkový guláš

Suroviny: kližka hovězí, cibule, pažitka, máslo, houby, paprika čerstvá červená, česnek, paprika čerstvá zelená, klobása ostravská, rajče, kmín celý, sůl, vývar hovězí, olej

TopRecepty.cz

Hornický guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVoy