Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 858 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,10 g |
Tuky | 10,53 g |
Vláknina | 16,04 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Moje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 9 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 21 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 52 minutami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 2 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 2 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 3 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 4 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 5 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 6 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit guláš,
gulas pro 30 osob,
čím zjemnit gulaš,
jak zahustit guláš,
gulas pro 40 osob,
anna remková životopis,
anna remková životopis,
barmský guláš,
cim zahustim gulas,
jak zjemnit hovězí gulas,
recept guláš pro 40 osob,
hornacky gulas,
gulaš z kližky na způsob divočiny,
vhodné maso na guláš,
balkansky guláš,
horniacký guláš,
dort hornický,
hovezi gulas pro 40 osob,
hornický vepřový guláš,
lahůdkový guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
pažitka,
máslo,
houby,
paprika čerstvá červená,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
klobása ostravská,
rajče,
kmín celý,
sůl,
vývar hovězí,
olej
Komentáře (57)
a Rotchildove milióny...