Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálské hovězí plátky

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

2. 8. 2011 15:32

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 927 kJ / 1 178 kcal
Bílkoviny141,72 g
Tuky43,46 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 463 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy49,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z části můj a z části z kuchařky.

Nejsem nijak zastáncem sterilovaných jídel a celkem všeho z konzerv, ale tady jsou sterilované žampiony na místě. Dodají jídlu lehký šmrnc a jídlo není tolik houbové, jako by bylo z čerstvých žampionů.

Do hotového pokrmu, lze nakonec ještě vmíchat dobrou zakysanou smetanu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jirholu jirholu

2. 8. 2011 15:59

Mirčo, Tvoje recepty nemají chybu :-D ... Máš vždy precizně rozepsaný postup :yes: a nádherné fotky :-K;-) +1:yes:

spagetka spagetka

2. 8. 2011 15:59

Vypadá to bááječně;-):-p:yes:. Ale já bych holt dala čerstvé houby, ty sterilované... I když, Miru, jakou používáš značku?

Klariska Klariska

2. 8. 2011 15:53

Opět lákavý a krásně barevný recept, Mirčo :yes::-K.

rebeka rebeka

2. 8. 2011 15:40

Miruško:-K krása na talíři:yes::yes::yes:
novém;-):-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: hovězí plátky hovězí plátky recept provensálské hovězí hovězí plátek hovezí na provensálském koření provensalsky platek hovězí na platky hovězí plátky recepty hovězí recepty provensálske recepty hovezi s provensalskym korenim hovězí plátky z kýty recepty z hovězího masa hovezi kyta platky hovězí plátky s provensálským kořením lehke hovezi recepty hovězí plátek recept provensálské koření recepty recept z hovezího recept hovězí plátky

Suroviny: plátek hovězí, cibule, rajče, žampiony sterilované, sůl, pepř bílý mletý, koření provensálské, olej, mouka hladká, hořčice dijonská, vývar

TopRecepty.cz

Provensálské hovězí plátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OJjR