Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 927 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,72 g |
Tuky | 43,46 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 49,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJjR
Moje poznámka
Provensálské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJjR
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
hovězí plátky recept,
provensálské hovězí,
hovězí plátek,
hovezí na provensálském koření,
provensalsky platek,
hovězí na platky,
hovězí plátky recepty,
hovězí recepty,
provensálske recepty,
hovezi s provensalskym korenim,
hovězí plátky z kýty,
recepty z hovězího masa,
hovezi kyta platky,
hovězí plátky s provensálským kořením,
lehke hovezi recepty,
hovězí plátek recept,
provensálské koření recepty,
recept z hovezího,
recept hovězí plátky
Suroviny:
plátek hovězí,
cibule,
rajče,
žampiony sterilované,
sůl,
pepř bílý mletý,
koření provensálské,
olej,
mouka hladká,
hořčice dijonská,
vývar
Komentáře (19)
Jirholu
Rebeko nejsou nové, jen je občas používám, když už mě "nebaví" bílé
novém