Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kavkazský šašlik

Šašlik neboli maso na jehle je velmi oblíbená záležitost u našich východních sousedů. Grilování naloženého a ochuceného masa patří k víkendovému hodování v mnoha rodinách nejen na Kavkaze. Zajímavá chuťová varianta bude jistě vyhovovat i vám.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min +12 hodin marinování

20 min (20 min příprava, +12 hodin marinování)

3. 8. 2011 08:25

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já jsem dělal ještě klasické špízy, tak jsem využil naloženou cibuli na tuto záležitost.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anton

22. 5. 2017 13:08

Zde můžete vidět video recept www.youtube.com/watch?v=fO3PXuVD1hc&t=6s

PKUPKOVA PKUPKOVA

16. 5. 2016 14:03

Ahojky,moc děkuji za recept :-)

HNĚDÝ

23. 2. 2015 17:08

Tohle nemá s Kavkazem nic společného.

Pepe

13. 11. 2014 22:39

pbarva:
Ak podla Vás nezálezí na názve, tak tam názov, o ktorom nemáte ani potuchy, jednoducho nedávajte.
Uz Vám tak odpovedám na Vás druhý recept a dalsie uz nemienim ani cítat.:no:

aja

10. 7. 2012 09:00

pbarva: Ano, tento recept je opravdu zbytečný:no:

Gurmán

10. 7. 2012 08:57

Tak toto opravdu s kavkazským šašlikem souvisí jen velmi vzdáleně:-// Ani suroviny, ani příprava se neshodují. Toto je klasický špíz ze čtyřky v Horní, Dolní. Nedělejte z lidí pitomce:-!

pbarva pbarva

12. 5. 2012 13:11

Již jsem to tu psal jednou, nezáleží na názvu ale na chuti, kdo se chce zaobírat zbytečnostmi, nechť je libo :-K

Ája

12. 5. 2012 11:54

Nechápu ten název "Kavkazský" ... Tohle nemá s pravým šašlikem z bývalého státu Rus.Fed. nic společného.

tamarakavkaz

13. 3. 2012 10:28

:-O, tak nevím od kud máte , že tam nerostou citrony, citrusovým se tam daří jsou to jižní země, kde se daří , mimo jiné olivám , mandarinkám , granátovým jablkám atd. Je tam bájná Kolchida, Zlaté Rouno- pojmy z dávných časů

Sodovka Sodovka

3. 8. 2011 17:32

Tento recept se mi moc líbí. Přidávám do oblíbených. Pbarva,za zajímavý recept posílám +7.:yes:

tejaja tejaja

3. 8. 2011 14:07

Šašlik robievam často, aj tento je určite výborný, len prečo má názov kavkazský ? Na Kaukaze by to určite nebolo bravčové mäso a ani citrón...:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 8. 2011 10:59

pbarva: díky, ukládám si to. Citrón maso určitě zkřehčí:-p

spagetka spagetka

3. 8. 2011 10:32

Hm zajímavé ;-):yes:

pbarva pbarva

3. 8. 2011 10:24

Jani, dělal jsem to poprvé, manželka se udivila, když viděla , co do toho krájím, ale výsledek je famózní. Není to vůbec kyselé.:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 8. 2011 08:52

pbarva hodně zajímavé!! Ta minerálka i citron:-O. Není to pak moc kyselé?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: šašlik recept šašlik šašlik z vepřového masa jak se dělá šašlik recept na šašlik recept saslik co je šašlik recepty saslik kavkazký šašlik sasliky vepřový šašlik dobrý recept na šašlik jehněčí šašlik šašlik recepty recepty na saslik jehly na šašlik kavkaský šašlík sasliky recept co je to šašlík maso na šašlik

Suroviny: plec vepřová, citron, cibule, voda minerální, bobkový list, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kavkazský šašlik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Xnj