Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Snídaňový chlebík s grahamovou moukou pečený ve formě

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 8. 2011 19:27

Suroviny

Porce: 620 g

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 811 kJ / 3 062 kcal
Bílkoviny94,85 g
Tuky35,88 g
Vláknina30,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,62 g
Sůl24,00 g
Sacharidy574,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo bramborové kaše v prášku můžeme použít vařené, vychladlé nastrouhané brambory, ale musíme ubrat vodu. Na daný recept bych použila dvě malé nebo jednu středně velkou až větší bramboru.

Chlebíčkovou formu mám o velikosti 32 x 11,5 o výšce 8 cm

Mám ještě jednu větší, kde dělám z 1,5 dávky, ta je o velikosti 40 x 12,2 a stejné výšce.

Můžeme použít i jiný typ formy.

Vodu jsem se naučila na radu kamarádky spíš vážit než odměřovat. Mám několik různých odměrek a každá odměřuje jinak. A některé rozdíly jsou dost velké. :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

8. 8. 2011 18:18

Ještě jednou děkuji, peču ho docela často.:-K

mysulka mysulka

5. 8. 2011 18:03

:-p krásný chlebík:yes::yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 8. 2011 10:12

Moc hezky udělaný rozpis:yes::yes: A popis je vhodný třeba i pro začátečníky, fakt dobře napsané;-)

AniCiz

5. 8. 2011 08:41

:yes::-Kuloženo..jen jestli se mi taky tak krásný podaří..zkusila bych DP:-S

Merylas Merylas

5. 8. 2011 07:32

Všem děkuji:-K Mám ráda tyto typy chlebíků, ale poslední dobou jsem nějak nebyla spokojena s kvalitou a taky cena je pořád vyšší. Tak si peču doma a častěji. Chutná nám a vyjde taky levněji.

Oveska: Rebi už odpověděla;-):yes:, jen ještě dodám, že jsem v poznámce doplnila, že na daný recept stačí jedna vařená brambora, jen se teda musí ubrat trochu vody. Nemám vždy po ruce vařené brambory, tak právě používám tu instantní kaši. Přidává se proto, že chlebík je pak déle vláčnější. Vždy je lepší použít čerstvé věci než instantní:-8 Já bych ji třeba nepoužila jako přílohu, ale do chleba ji přidávám:-8

Fantom

4. 8. 2011 23:29

:yes:luxusní chlebík:yes:

rebeka rebeka

4. 8. 2011 23:23

Oveska:nejsem autor:-) ale píše to v poznámce..lze nahradit;-):yes:

Oveska

4. 8. 2011 23:00

Ten vypadá krásně, jako od pekaře! :yes: Jen mám dotaz - dala by se vynechat, nebo něčím nahradit ta bramborová kaše v prášku? Doma ji nemáme a nechce se mi ji kupovat, instantní věci moc nemusíme...

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2011 22:23

Maruško, tak ten je!:yes:

Patricie

4. 8. 2011 22:18

:-KKrásný chleba Maruško+:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 8. 2011 19:53

:-K:-p:-O;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: chlebíčková forma pečení v kameninové formě kameninové formy na pečení kameninové formy grahamová veka recept silikonové formy na pečení recepty pečení v keramické formě domácí grahamová veka grahamová veka jak se peče v silikonové formě domácí chléb ve formě pečení chleba v kameninové formě postup jak se peče v kameninové ve formě forma na pečení veky graham mouka kase pečeme v kameninové formě grahamova buchta grahamova kaše recept na grahamovou veku kameninové pečící formy

Suroviny: mouka hladká, mouka grahamová, kaše bramborová v prášku, sůl, cukr, voda, olej, droždí čerstvé, mouka hladká, mouka grahamová, kaše bramborová v prášku, sůl, cukr, voda, olej, droždí čerstvé, semínka lněná

TopRecepty.cz

Snídaňový chlebík s grahamovou moukou pečený ve formě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wnD8