Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 545 kJ / 2 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,13 g |
Tuky | 102,14 g |
Vláknina | 59,40 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,44 g |
Sacharidy | 176,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
Moje poznámka
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 22 minutami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 11 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 19 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 19 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 19 minutami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 24 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 46 minutami
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 1 hodinou
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 10 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 16 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 17 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 18 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 19 hodinami
Tématické fráze:
brokolice recepty,
květák a brokolice,
květák a brokolice recepty,
recepty z brokolice,
brokolice a květák,
recepty z květáku a brokolice,
recepty z květáku,
recepty květák a brokolice,
brokolice ve smetanové omáčce,
květák recepty,
brokolice recept,
květak brokolice,
brokolice smetana maslo,
brokolice maslo smetana,
květák v omáčce,
omáčky recepty,
květák recept,
brokolice květák,
květák, brokolice recepty,
květák brokolice recept
Suroviny:
květák,
brokolice,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana na vaření,
vegeta,
cukr,
ocet,
sůl,
vejce,
brambory
Komentáře (19)
Rebí, dala jsem je syrové, jak je psáno výše, ale je samozřejmě možné je uvařit zvlášť a vmíchat do hotové omáčky. Je to jistota, že budou akorát.
Andri, vařím ve skořápce, užší špičku odkrojím a vyloupnu lžící. Zastřená vejce dávám spíš do polévky nebo na toustík... Ale určitě by to šlo, jen trochu pracnější.
Elí, jednoduché, zdravé a jistě dobré jídlo, které znám, jen s jedním druhem košťálovin. Dávám ti 4.bod