Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 975 kJ / 2 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,80 g |
| Tuky | 36,25 g |
| Vláknina | 30,95 g |
| Cholesterol | 23 mg |
| Sodík | 6,47 g |
| Sůl | 16,15 g |
| Sacharidy | 428,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččin voňavý kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ4z
Moje poznámka
Babiččin voňavý kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ4z
Nejnovější recepty
Drážďanská štóla
Přidáno před 9 minutami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 1 hodinou
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 6 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 7 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 7 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 8 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 9 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 10 hodinami
Tématické fráze:
babiččin chleb,
babiččin chléba,
babiččin domácí chléb,
babiččin domácí chleba,
kmínový chleb,
nejlepší recept na chleba z domácí pekárny-vyzkoušený,
babicin chleba,
babičin chleb,
babiććiny recepty chleba,
babičin domácí chléb,
babiččiny recepty na chleba,
domácí kmínový chléb do trouby,
voňavý chléb,
babiččiny recepty domácí chléb,
babicciny recepty na chleb,
babicin domaci chleba,
babiččiny recepty chleba v pekárně,
babiččin domácí chleb recept,
rychlý chléb pečený v troubě,
recept na kmínový chléb
Suroviny:
kefír,
voda,
olej,
kmín celý,
sůl,
cukr,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
droždí
Komentáře (66)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
jsem v pekárně (1,5 h) a pak upekla v el. troubě (10 min. na max., pak 30 min.
na 190 st.) a potřela vodou.
Náhodou objevený recept, ale opravdu moc dobrý
Jen se chci zeptat (pro ostatní, co by chtěli taky zkusit v troubě), neupravovalas recept ani trošku? Třeba tekutin jsi dala stejně, jako je v receptu? Díky