Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,05 g |
| Tuky | 12,68 g |
| Vláknina | 27,74 g |
| Cholesterol | 8 mg |
| Sodík | 4,90 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 324,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový vločkový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/444J
Moje poznámka
Podmáslový vločkový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/444J
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 16 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 18 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 19 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
brtna před 6 minutami
Anglické palačinky
Jonáš před 26 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 2 hodinami
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 2 hodinami
Lívance se skořicí
káťa před 3 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 4 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 10 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 13 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 13 hodinami
Tématické fráze:
vlockovy chleba,
chleba z remosky,
vločkový chléb,
chléb z remosky,
podmáslový chléb,
vločkoví chleba,
vločkový chléb bez mouky,
vločkové chleba,
recept na chleba z remosky,
recept na chleba do remosky,
recept na podmáslový chléb,
vločkový chléb recept,
chleba remoska,
kváskový chléb z remosky,
nac je dobre podmasli,
chlebova kurka pukla,
podmáslový chléb recept,
recept na podmáslový chleba,
top stár - podmáslový chléb,
starý recept na podmáslový chléb
Suroviny:
voda,
podmáslí,
cukr,
olej,
sůl,
kmín drcený,
vločky ovesné,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
mouka hrubá,
droždí
Komentáře (16)
Peceni chleba v remosce je treba jednou vyzkouset, pohlidat a pri dalsim peceni uz budes vedet, nac si muzes troufnout - z kolika mouky, jak co nejmene ho zplostit (aby se pak nepripekl na viko) atd. Priznam se, ze bych v zivote nerekla, ze chleba z remosky bude tak dobry a s perfektni kurkou...