Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře s citrónovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2012 17:05

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 806 kJ / 910 kcal
Bílkoviny18,98 g
Tuky79,47 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 867 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy28,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chtěla jsem vařit recept stejného názvu podle pořadu Kluci v akci, ale nakonec jsem ho značně pozměnila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

4. 12. 2023 14:42

Veronika.Hrozna: ano, před smažením děláváme podobně ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 12. 2023 14:30

cathleen: Aby nebylo suché, rozmrazím opláchnu a trošku osuším, lehce osolím a poleju troškou oleje. Dám buď do lednice, nebo když je ráno, už do lednice nedávám a za dvě hodiny je odleželé.
Můžeš dosolit a připravovat. Suché nebude.
Hlavně před smažením je tento postup k neuvěření účinný, vždycky to bylo jako podešev, teď měkounké a nadýchané masíčko.

cathleen cathleen (moderátorka)

4. 12. 2023 10:50

Potkala jsem tvůj recept, Elizo, a musím si ho uložit :-) Maso kuřecích prsou bývá suché, ale věřím, že v téhle úpravě to bude - no mňam! :-8

Ivule25

11. 5. 2012 06:35

Včera jsem vařila na večeři a moc nám to chutnalo, určitě bude brzy repete :-p

Eliza Eliza

5. 3. 2012 22:32

Děkuju za bodíčky a za důvěru. :-K Evi, fakt to vypadá jako leklá rybička...;-):-)). No, už to měnit nebudu...:-8
Jani, taky nemám komín k uzení, ale tady jsem koupila v Českém gruntu uzený bůček z komína a to je tak parádní chuť, že bych chtěla, abyste si ji taky užili. Navíc při opékání nic neprská, jen voní... Stojí za to nakoupit třeba na farmářských trzích.

Ještě k tomu citrónu, když už jsem ten původní název ponechala...Přidala jsem šťávu asi ze třetiny malého citrónu, takže to není nijak kyselé, jen tak příjemně navinulé a všechny chutě skvěle konvenují.
Protože nám zbylo, zítra připravím kuskus a už se na něj moc těším. Dobrá příloha by také byla rýže, třeba s petrželkou.

zizala zizala (moderátorka)

5. 3. 2012 20:22

:-p:yes:

nofrona

5. 3. 2012 19:56

:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 3. 2012 19:27

Hezký recept:-p+10:yes::-K

jarka skrobakova

5. 3. 2012 18:30

zajímavé:-):-)):yes::yes:

rebeka rebeka

5. 3. 2012 18:21

hezoučké:-K:yes:

Jana Pá

5. 3. 2012 18:09

eva hubova::-)):-)):-)):yes:

eva hubova eva hubova

5. 3. 2012 17:58

Hezký recept a foto:-p ale řeknu Ti, že na první pohled jsem myslela, že přes maso visí nějaká rybka a on je to špek:-D:yes:

Jana Pá

5. 3. 2012 17:42

:-D:-p:yes: sice nemám doma funkční komín:-O, ale i přesto dělám:-p:yes: mám ráda jednoduché a dobré recepty, takže:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře s citronovou omackou citronová omáčka ke kuřecímu kluci v akci bazalkové pesto lure s citronovou omáčkou kuře s omáčkou kluci v akci recepty kuře kuře na citronu kluci kuře na citrónu kluci v akci kluci v akci kuře na citronu citrónová omáčka recept bazalkové pesto recept kluci v akci recept na kuře s citronovou omáčkou citrónova omáčka k masu citronova omacka kuře v citronové omáčce kluci v akci citronová omáčka ke kuřeti kure motýlek citronova omacka na kure recepty.kuře s citronovou omáčkou kluci v akci

Suroviny: prsa kuřecí s kostí, bok uzený, ghee, cibule, šťáva citronová, mouka hladká, vývar masový, květ muškátový, petrželka zelená, pepř černý, sůl

TopRecepty.cz

Kuře s citrónovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Opy