Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 118 kJ / 1 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,60 g |
| Tuky | 100,72 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 484 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 11,81 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu nakrájíme na malé kostičky a vložíme do pekáčku.
Krok 2: Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nové koření a bobkový list a na tento základ uložíme dvě osolená stehna.
Krok 3: Podlijeme mírně vodou a pečeme dorůžova. Pokud je třeba, doléváme vodu. Ze začátku můžeme péct přiklopené, ke konci pekáček odklopíme. Měkké maso vyjmeme a udržujeme v teple.
Krok 4: Štávu vysmahneme na tuk, přidáme mouku, promícháme a zalijeme trochou vody. Pozvolna ještě necháme za občasného promíchání provařit.
Krok 5: Podáváme s rýží.
Zveřejněno 23. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na způsob bažanta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gg1K
Moje poznámka
Kuře na způsob bažanta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gg1K
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 3 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 3 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 6 hodinami
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 16 minutami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 21 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 1 hodinou
Perníčky Marie
salajkol před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 5 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 5 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 5 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuře ala bažant s rýží,
kureci stehna ala bazant,
kuře alá bažant,
kuřecí stehno ala bažant,
kuře na spůsob bažanta,
jak upravit bazanta,
kuřecí stehno na způsob bažanta,
pecene kure na zpusob zveriny,
bažant s rýži,
kuře pečené na způsob bažanta,
jak upravit kure,
čína z bažanta,
kuře na bažanta,
kuře na dietní způsob,
stehna ala bažant,
kuře a la bažant,
kuře na zbusob bažanta,
jak dlouho se peče bažant,
kuřecí stehýnko alá bažant,
kuře na způsob bažanta,rýže
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
olej,
slanina,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
mouka hladká
Komentáře (19)