Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na způsob bažanta

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 60 min

65 min (5 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 4. 2012 12:27

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 118 kJ / 1 223 kcal
Bílkoviny66,60 g
Tuky100,72 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 484 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy11,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1 porce přibližně obsahuje: 25g bílkovin, 13g tuku, 12g sacharidů, 1,5g vlákniny 265kcal=1110kJ

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 3. 2023 09:04

:-)<3:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2019 14:11

Valis: Já děkuji za vyzkoušení :-)

Valis Valis

3. 3. 2019 10:42

<3<3<3 Super změna. Chutnalo všem. Určitě budu dělat často .Díky za prima recept :-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2013 18:55

Ivana79: Dobrý nápad s těmi jablky, já to zkusím, díky!!:-)

Ivana79 Ivana79

26. 11. 2013 16:45

Jani,ja tam pridávam ešte 2-3 jablká nakrájané na mesiačiky a občas podlejem aj vínom.Bolo tento víkend na obed a moc nám chutilo :-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 4. 2012 15:55

Anna Kocikova:;-);-) díky:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 4. 2012 14:57

Krásně a lákavě vyadající mňamina:-p+:-K:yes:

jarka skrobakova

23. 4. 2012 18:39

:yes::yes::-)):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 4. 2012 16:44

nofrona:;-) díky:-)

nofrona

23. 4. 2012 15:48

Máš to tááák krásné:-p, k nakousnutí:-8:-D. Jasný bod:yes::yes:

suslajda suslajda

23. 4. 2012 15:28

;-)taky někdy takto upeču kuře je to dobré a proto dávám bodč.č 4:yes::yes:

pipre pipre

23. 4. 2012 13:54

Téměř stejně jsem už pekla:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 4. 2012 13:35

1974andrea: Já to běžně nedělám vůbec:-D. To jen že jsem to našla jako dia verzi a bylo to skvělé;-)

MajkaM

23. 4. 2012 13:03

Také mám ráda tento způsob přípavy kuřete. Už jsem ho tak dlouho nedělala, musím to napravit.:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

23. 4. 2012 12:51

Já to dělám velmi podobně, slaninu s cibulí restuju na másle zároveň s kořením, dávám navíc ještě jalovec, který tomu dodá šmak zvěřiny a pak tam přidám stehna. Podliju trochou vody a nejdříve peču přiklopené a pak ke konci odkryju, aby se udělala kůrčička a zahustím. Mám tuhle úpravu kuřete velmi ráda s bramborovým knedlíkem.;-):-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře ala bažant s rýží kureci stehna ala bazant kuře alá bažant kuřecí stehno ala bažant kuře na spůsob bažanta jak upravit bazanta kuřecí stehno na způsob bažanta pecene kure na zpusob zveriny bažant s rýži kuře pečené na způsob bažanta jak upravit kure čína z bažanta kuře na bažanta kuře na dietní způsob stehna ala bažant kuře a la bažant kuře na zbusob bažanta jak dlouho se peče bažant kuřecí stehýnko alá bažant kuře na způsob bažanta,rýže

Suroviny: stehno kuřecí, sůl, olej, slanina, cibule, koření nové koření, bobkový list, mouka hladká

TopRecepty.cz

Kuře na způsob bažanta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gg1K