Postup přípravy
Byla to taková rychlá improvizace, ale velice povedená!
Zveřejněno 3. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkovy koule se zeleninkou a špeclema
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDO5
Moje poznámka
Kadlíkovy koule se zeleninkou a špeclema
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDO5
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 2 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 2 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 2 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 2 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 2 minutami
Nadýchaný perník
Bea před 1 hodinou
Slunečnicové sušenky
Janicee před 1 hodinou
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 2 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 14 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 15 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 16 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 16 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 17 hodinami
Tématické fráze:
recept se špeclema,
zeleninové koule,
výpek z kačeny,
recepty se špeclema,
vepřové maso se speclema,
býčí koule recept,
recept na jídlo z kačeního sádla,
kačeního výpek,
kravska veminka,
guláš býčí žlázy,
omáčka z výpeku kačeny,
omáčka z výpeku ze sekané,
veprovy gulas se speclema,
jídlo se špeclema,
cina s peclema,
čina z býčích žláz s kari,
kadlíkovy recepty,
býčí žlázy na kari,
mleté kuličky se špeclema,
mleté maso se špeclema
Suroviny:
býčí žláza,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř,
tymián,
paprika sušená sladká,
koření kari,
zelenina,
máslo,
sekaná,
voda,
mouka,
mrkev,
špecle
Komentáře (7)
Nějak se Ti asi ten recept prodražil, že?
- oříšek kačeního sádla a výpek zpod sekané - nejdřív je třeba upéct sekanou i kačenu (tu bych si dala - nezbyla náhodou? a sekanou také miluji.
Ale vážně - máš moc hezky psané recepty, vždy potěší.
Žlázy namáčím do mléka, i když už nevím, proč. Někdo mi to kdysi poradil.