Postup přípravy
Byla to taková rychlá improvizace, ale velice povedená!
Zveřejněno 3. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkovy koule se zeleninkou a špeclema
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDO5
Moje poznámka
Kadlíkovy koule se zeleninkou a špeclema
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDO5
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 8 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 19 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 52 minutami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 52 minutami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 1 hodinou
Cibulová polévka
drutek73 před 2 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 3 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 5 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept se špeclema,
zeleninové koule,
výpek z kačeny,
recepty se špeclema,
vepřové maso se speclema,
býčí koule recept,
recept na jídlo z kačeního sádla,
kačeního výpek,
kravska veminka,
guláš býčí žlázy,
omáčka z výpeku kačeny,
omáčka z výpeku ze sekané,
veprovy gulas se speclema,
jídlo se špeclema,
cina s peclema,
čina z býčích žláz s kari,
kadlíkovy recepty,
býčí žlázy na kari,
mleté kuličky se špeclema,
mleté maso se špeclema
Suroviny:
býčí žláza,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř,
tymián,
paprika sušená sladká,
koření kari,
zelenina,
máslo,
sekaná,
voda,
mouka,
mrkev,
špecle
Komentáře (7)
Nějak se Ti asi ten recept prodražil, že?
- oříšek kačeního sádla a výpek zpod sekané - nejdřív je třeba upéct sekanou i kačenu (tu bych si dala - nezbyla náhodou? a sekanou také miluji.
Ale vážně - máš moc hezky psané recepty, vždy potěší.
Žlázy namáčím do mléka, i když už nevím, proč. Někdo mi to kdysi poradil.