Africký hrnec
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 569 kJ / 1 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 253,72 g |
Tuky | 11,99 g |
Vláknina | 23,92 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 43,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se pořadem VIP Prostřeno, kde toto jídlo vařil Pavel Vítek. Už při sledování jsem měla pusu plnou slin a bylo mi jasné, že to musím co nejdříve vyzkoušet. :-). Recept jsem mírně upravila možnostem (kuchyňským zásobám a úrodě zahrádky), dopadlo to fantasticky, je to opravdu skvělá dobrůtka, zvlášť pro milovníky pikantních jídel.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2012 20:02
Super
24. 8. 2012 17:55
Tenhle díl jsem zrovna viděla, já raději používám kokosové mléko než samotný kokos, ale ty chutě jsou stejně dobré
24. 8. 2012 17:36
Super, také se mi to při sledování vaření pana Vítka moc líbilo a také se chystám vyzkoušet, ale nemám tolik druhů koření, takže dokoupím a jdu do toho, jsem zvědavá co s tím udělá ten kokos .... posílám bod a recept ukládám.
24. 8. 2012 16:50
Danca:jsi šikulka, to já se vždycky natrápím s fotákem Ale já mám už starý 3 roky a nebudu kupovat nový.
24. 8. 2012 16:48
jarka skrobakova: Jarmilko, víš ale, kolik jsem těch fotek udělala??? A jakou mi dalo práci vybrat nějaké použitelné?? Na focení jsem holt expert
24. 8. 2012 16:46
Všem vám moc děkuji.
Myslím, že v tomto receptu jde zeleninku různě obměňovat, podle toho, jaká je zrovna po ruce. V původním receptu je také bílé víno, ale protože jsem ho neměla, podlila jsem jen vodou. Příště s tím vínem zkusím, uvidíme, jak se to odrazí na chuti
Myslím, že v tomto receptu jde zeleninku různě obměňovat, podle toho, jaká je zrovna po ruce. V původním receptu je také bílé víno, ale protože jsem ho neměla, podlila jsem jen vodou. Příště s tím vínem zkusím, uvidíme, jak se to odrazí na chuti
24. 8. 2012 16:39
také se mi moc líbil rcp od Pavla Vítka, ale i v Tvém podání Danuš je toto jídlo skvostné. Foto luxus. Vše na jedničku s hvězdičkou
24. 8. 2012 16:23
Eliza: a na ten koláč se chystám taky, vypadal báječně
24. 8. 2012 16:22
eliza: vařil neměla jsem tolik času, začala jsem s přípravou v 11hod, ale chutnalo to i tak báječně. Ještě nám zbylo na zítra, tak si myslím, že se chutě rozleží a ochutnáme a pak porovnám...Pokud ovšem naši skřítci, co nám v noci navštěvují ledničku, nebudou moc hladoví...
24. 8. 2012 16:02
Já se zase chystám na ten jeho jablečný koláč... Dančo, nevařil to pan Vítek déle? Aby se prostoupily chutě?
24. 8. 2012 15:41
Taky jsem sledovala jeho vaření recept se mi moc líbí určitě vyzkouším a Tobě bodík posílám+9
24. 8. 2012 13:58
Bibinka: Pavel Vítek opravdu moc dobře vaří... a je to i velký sympaťák
24. 8. 2012 13:55
Danca: Dančo, přesně na tento recept jsem se v pořadu zaměřila a moc se mi líbil, tak teď se mi líbí ten tvůj Ten Pavel Vítek vaří moc dobře že Máš 7.boda
24. 8. 2012 13:42
Já na to taky koukala, jsem ráda, žes to zrealizovala, budu tě napodobovat
24. 8. 2012 13:27
Danco ukládám si, máš to krásné+4
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 4 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 14 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 3 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 9 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 1 hodinou
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 2 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 5 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 5 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 7 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 7 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: vip prostřeno recepty vip prostřeno recepty pavel vítek vip prostřeno pavel vítek vip prostřeno pavel vítek recepty recepty vip prostřeno pavel vítek dynová polévka pavla vítka vip recepty pavel vítek recepty recepty pavla vítka vip prostřeno recepty vítek dýňová polévka pavel vítek africký hrnec podle pavla vítka pavel vítek prostřeno vip recepty pavel vítek recepty z vip prostřeno pavel vítek prostřeno prostřeno pavel vítek prostřeno vip recepty prostřeno recepty pavel vítek recepty vip prostřeno
Suroviny: prsa kuřecí, olej, zázvor čerstvý, česnek, koření kari, kurkuma, římský kmín mletý, koriandr, mrkev, celer, cibule, cuketa, paprika čerstvá bílá, kapie červená, pórek, rajče, feferonka, kečup ostrý, kokos strouhaný, sůl
Africký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Jk
49 názorů