Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 830 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 17,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 4,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejk s křenovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXZ6
Moje poznámka
Hejk s křenovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXZ6
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 6 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listová buchta
Bajuskaa před 12 minutami
Bramboráčky se šunkou a sýrem
cookamater před 19 minutami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 26 minutami
Sýrová omáčka k těstovinám
TondaJ před 49 minutami
Fazolky na smetaně
TondaJ před 54 minutami
Vepřová játra - luxusní
Lasulena před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 1 hodinou
Bábovka bez vajec
Vladour před 2 hodinami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
ryba hejk,
hejk na grilu,
hejk recept,
hejk recepty,
ryba s křenovou omáčkou,
mořská štika hejk,
křenová omačka na rybu,
mořský hejk,
hejk na rozmarýnu,
mořská štika hejk recepty,
ryba na křenu,
mořská štika hejk - recepty,
"hejk na grilu",
hejk,
štika s křenovou omáčkou,
tuňák s křenovou omáčkou,
kapr s křenovou omáčkou,
co je to hejk,
ryba a křenová omáčka,
štika s křenovou
Suroviny:
mořská štika,
rozmarýn čerstvý,
koření bylinkové,
pepř citronový,
olej olivový,
sůl,
žloutek,
smetana,
hořčice dijonská,
křen strouhaný,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (17)