Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 455 kJ / 1 065 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,67 g |
| Tuky | 44,27 g |
| Vláknina | 15,16 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 9,03 g |
| Sacharidy | 48,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp8X
Moje poznámka
Vepřové nudličky s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp8X
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 1 hodinou
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 2 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 5 hodinami
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 7 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 55 minutami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 58 minutami
Perníčky Marie
salajkol před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 4 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 4 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 4 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 4 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 5 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na čínu,
recepty na čínu,
recepty z čínského zelí,
vepřové nudličky,
čína z čínského zelí,
recept na vepřovou čínu,
vepřové maso s čínským zelím,
činské recepty,
recept na čínu z vepřových nudliček,
maso s čínským zelím,
kuřecí čína s čínským zelím,
čína z vepřového,
čína z vepřového masa,
pánev wok recepty,
cina recept,
čína z plecka,
cinske zeli-recepty,
kuřecí s čínským zelím,
čína s čínského zelí,
veprove nudlicky recept
Suroviny:
plecko vepřové,
olej,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
kečup sladký,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
škrob kukuřičný,
zelí čínské,
sůl,
pepř,
koření čína
Komentáře (11)
kuřecího/vepřového/masa, sůl,hodně kmínu.Po změknutí masa přidám
velkou dávku nakrájeného čínského zelí a trochu vegety.Po pár minutách dušení je hotovo.Jako příloha-bramborový knedlík.