Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kapsa v zeleninové omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 3. 2013 18:35

Suroviny

Porce: 5-6

Nutriční hodnoty

Energie21 190 kJ / 5 064 kcal
Bílkoviny309,49 g
Tuky346,02 g
Vláknina131,40 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 7,85 g
Sůl19,07 g
Sacharidy113,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V pondělí jsem vařila“Žampionovo-řapíkatý krém“s výsledkem jsme byli moc spokojeni,tak jsem si zkusila podobně zaexperimentovat i s hlavním chodem a o výsledek se tady s Vámi dělím.Pochutnali jsme si.

Já jsem připravovala v papiňáku 40minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 3. 2013 12:15

Díky:-K:-K

BILKOVAI BILKOVAI

5. 3. 2013 16:16

Není, co dodat :-*:-p:yes:

Bahula Bahula

5. 3. 2013 16:00

Krásné :yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 3. 2013 19:19

maris::-8:-8Maruško,mě právě při pročítání komentářů úplně polilo horko:-SPůl kilečka-to už je dávka pro samostatné jídlo pro dva;-):-D:-DJeště jednou díky,zachránila jsi mě před trapasem:-*:-K

maris maris

4. 3. 2013 18:59

Anna Kocikova: Aničko, mně se to zdálo hodně;-):-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 3. 2013 18:55

Milými komentíky i hodnocením jste mi udělali velkou radost,děkuji:-K:-KByla to opravdu dobrota:-p;-)
Maruško-500g anglické:-O:-ODíky,že jsi zareagovala:yes:Já se sekla a špatně jsem to napsala:-8Maso jsem orestovala na zbytku tj na 20g,jen na ovonění:-*Jdu to honem opravit:-):-K

jarka skrobakova

4. 3. 2013 18:13

nádhera Ani :yes::yes::-K

Dana61

4. 3. 2013 11:53

nádherný experiment:yes::-D

AniCiz

4. 3. 2013 11:41

:yes:tak to je opět krása na talíři:-*:-K:-K:-K

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

4. 3. 2013 11:34

Aničo. JE TO BAŠTA. +bodík 9

ivulinka ivulinka

3. 3. 2013 21:20

Aničko, moc povedený receptík:yes:

aisha

3. 3. 2013 20:38

Kdo umi, ten umi..:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

3. 3. 2013 19:32

... velmi "žravá" nádhera;-);-);-)

maris maris

3. 3. 2013 19:27

Aničko, určitě jste si pochutnali, to je vidět:-p:-):yes:
Taky nejsi žádná troškařka - celkem 500 g anglické;-):-)):-))

suslajda suslajda

3. 3. 2013 19:18

Jako vždy obdivuji tvoji nápaditost:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso kapsa zeleninové recepty jak se dela hovezi kapsa hovezi omacka se zeleninou omáčka se lžící mrkve a celeru a anglické kapsa z hoveziho masa recept hovězí maso v zeleninové omáčce kapsa z hovězího hovězí plátky v zeleninové omáčce hovězí k omáčce

Suroviny: roštěnec nízký, slanina anglická, cibule, žampióny, voda, mrkev, celer řapíkatý, rohlík, mléko, vejce, sůl, pepř mletý, slanina anglická, olej, celer, celer řapíkatý, hříbky sušené, máslo

TopRecepty.cz

Hovězí kapsa v zeleninové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJzl