Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 565 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,72 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 11,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 20,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina k masu jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX0N
Moje poznámka
Zelenina k masu jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX0N
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 10 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 22 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno 16. 10. 2025 15:07:03
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 40 minutami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 2 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 3 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 3 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 4 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 5 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 6 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 7 hodinami
Tématické fráze:
zelenina jako priloha,
zelenina k masu,
zeleninová příloha k masu,
zeleninové přílohy k masu,
zelenina pod maso,
zeleninová příloha,
květák jako příloha,
maso a zelenina,
zelenina jako příloha k masu,
příloha k masu,
přílohy ke kuřecímu masu,
přilohy ze zeleniny,
zeleninové přílohy,
přílohy k masu,
zelenina příloha,
zeleninove prilohy k masům,
porek jako priloha,
přílohová zelenina,
priloha zelenina,
přílohy k masu ze zeleniny
Suroviny:
mrkev,
pórek,
zelí hlávkové,
kedlubna,
protlak rajčatový,
česnek,
cukr,
lák z okurek,
olej
Komentáře (22)