Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 635 kJ / 2 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,80 g |
Tuky | 197,32 g |
Vláknina | 51,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 107,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek s ořechy (Badridžany nigvzit)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AJJ
Moje poznámka
Lilek s ořechy (Badridžany nigvzit)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AJJ
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 2 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 2 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 3 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 hodinami
Tématické fráze:
dobrý recept na smažený lilek,
baklažán s orechy,
gruzínský lilek,
proč je lilek hořký,
recept lilek s ořechama,
gruzínské recepty,
kjopolo,
proč se lilek solí,
zapeceny lilek gruzie,
pikantní cuketové lup,
gruzie lilek recept,
gruzie recept,
lilky s ořechy gruzie,
proc se lilek dava vypotit,
gruzinska lilky s ořechy,
gruzinsky baklažan s ořechy,
gruzínský pečený lilek s ořechy,
lilek gruzie,
lilek s vlasskymi orechy,
badridžany z lilku
Suroviny:
lilek,
olej,
česnek,
kmín celý,
sůl,
ořechy vlašské
Komentáře (26)