Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 037 kJ / 1 204 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 63,40 g | 
| Tuky | 93,88 g | 
| Vláknina | 0,30 g | 
| Cholesterol | 1,13 g | 
| Sodík | 438 mg | 
| Sůl | 0,80 g | 
| Sacharidy | 26,20 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Hovězí játra na smetaně s okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkKg
Moje poznámka
					 
				
Hovězí játra na smetaně s okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkKg
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 25 minutami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 10 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 11 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 11 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 12 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 12 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí játra, 
						
						
							hovězí játra recepty, 
						
						
							hovězí játra cena, 
						
						
							játra na smetaně, 
						
						
							hovězí játra na okurkách, 
						
						
							recept na hovězí játra, 
						
						
							recepty na hovězí játra, 
						
						
							hovězí játra recept, 
						
						
							hovezi jatra omacka, 
						
						
							ledvinky po znojemsku, 
						
						
							játra s okurkou, 
						
						
							hov. po znojemsku, 
						
						
							hov. játra, 
						
						
							hovězí jatra na štavě, 
						
						
							kuřecí játra s okurkou, 
						
						
							recepty hov.játra na smetaně, 
						
						
							játra po znojemsku, 
						
						
							recepty z hovezi jatry, 
						
						
							hov jatra, 
						
						
							hovezi jatra na slanine
						
					
						Suroviny:
						
							játra hovězí, 
						
						
							olej slunečnicový, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bujón hovězí, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							voda, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							okurky sterilované
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
	 
 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
Komentáře (6)
Nakrájená játra dám na rozehřátý olej, zamíchám a přiklopím poklicí. Nejprve dusím ve vlastní šťávě a pak teprve podlévám. Játra dusím asi 30 - 45 minut. Po uvaření celého pokrmu na dochucení většinou místo soli dávám rozpustit bujón. Tak je připravuji já a játra tvrdá nejsou.
Ale mám dvě otázky ??
1: Nemohu sehnat hovězí játra . Kde jsou. ??
2: Nemám zkušenost s hovězími játry. Nejsou moc tvrdé ?Píšeš do změknutí. Opravdu změknou. Vepřová většinou tvrdnou.
Budu vděčný , když mne poučíš a vysvětlíš mi to. Dík.
Já pro jistotu raději dělám vepřovou slezinu /není k poznání a je měkká/ .