Bramborové rolování s hříbkovou omáčkou a smaženou cibulkou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 20 371 kJ / 4 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,63 g |
Tuky | 306,16 g |
Vláknina | 51,87 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 6,68 g |
Sůl | 16,72 g |
Sacharidy | 379,93 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 13 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 11 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: bramborové rolování bramborove knedliky se smaženou cibulkou gnocchi s hříbkovou omačkou hříbková omáčka se smetanou pecene maso s hribkovou omackou kuřecí maso s hříbkovou omáčkou bramborový salát se smaženou cibulí pecene maso s hribkovku omackou bramboraky s hribkovou omackou kuřecí plátek s hříbkovou omáčkou gnocchi s hříbkovou omáčkou a spenatem hříbková omáčka hříbková omáčka na smetaně minutka rolování knedlik s uzenym bramborové tolárky s opečenou cibulkou hříbková omáčka s pečeným masem bramborová kaše s uzeným a hříbkovou omáčka halusky s hribkovou omackou kuřecí roláda s hříbkovou omáčkou špenát se špekem a smetanou
Suroviny: směs na bramborové těsto, vejce, vejce, voda, sůl, mouka polohrubá, strouhanka, rozmarýn, špenát mražený, česnek sušený, pepř bílý, sůl, cibule, slanina anglická, tofu, špek, paprika sušená uzená, olej olivový, sůl, pepř, rajče sušené v oleji, houba hřib, máslo, sůl, pepř bílý, kmín drcený, smetana na vaření, cibule, olej
Bramborové rolování s hříbkovou omáčkou a smaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9jKP
18 názorů