Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 755 kJ / 3 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,03 g |
Tuky | 215,42 g |
Vláknina | 13,24 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 33,85 g |
Sůl | 91,33 g |
Sacharidy | 173,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0MwV
Moje poznámka
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0MwV
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 17 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 1 hodinou
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 1 hodinou
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 8 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 9 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 9 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 10 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 13 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
česneková polévka od babičky,
česneková polévka s vaječnou jíškou,
bramboračka jako od babičky,
cesnekova polevka z vajecne jisky,
česneková polévka s jíškou,
vývar s vaječnou jíškou,
bramboračka se zavářkou,
bramboracka s česnekem,
česnečka s vaječnou jíškou,
bramboračka s s česnekem,
bramboracka zavarka,
bramboračka vejce,
zavářka do bramboračky,
bramboračka s houbami,
zuzana cesnekova,
jarní bramboračka,
jak se dela bramboracka polivka,
bramboračka na ohni,
polévka s vaječnou zavářkou,
cesnekova polivka s brambory
Suroviny:
brambory,
vejce,
česnek,
houby sušené,
majoránka,
kmín drcený,
máslo,
mouka hladká,
bujón,
sůl
Komentáře (27)
P.S. Ty fotíš pro časopis
Co myslíte lístkem rozmarýnu ? Takovou tu jehličku ? Já do polévek rozmarýn nedávám, ale k masu, do marinád apod. dávám větvičku / menší, protože je dost výrazný /. Jehličky nepočítám