Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 231 kJ / 2 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,89 g |
Tuky | 230,54 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 23,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu zbavíme velkých kostí, nakrájíme na malé kostky a jemně umeleme.
Krok 2: Přidáme namletý špek, koření, vajíčka a s pomocí strouhanky (dle hustoty hmoty) vytvoříme šišky.
Krok 3: Na plechu podlijeme vodou.
Krok 4: Pečeme při 180 stupních cca 90 minut.
Zveřejněno 4. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí sekaná z Osíka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YnQY
Moje poznámka
Rybí sekaná z Osíka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YnQY
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 6 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 43 minutami
Jadel ve slanině
majka.k před 48 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 1 hodinou
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 4 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 4 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
rybí sekaná,
sekana z kapra,
kapri sekana,
sekaná z rybího masa,
recept na sekanou,
sekaná z mletého rybího masa,
rybí sekaná z kapra,
rybí sekaná z z kapra,
mleté rybí maso,
rybářská sekaná,
vepřove maso osik,
sekaná rybí,
domácí cukroví a dorty - osik,
sekana pecene z rybiho masa,
mleté rybí maso recept
Suroviny:
kapr,
slanina,
sůl,
pepř,
majoránka,
cibule,
česnek,
vejce,
strouhanka
Komentáře (5)