Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 497 kJ / 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,21 g |
| Tuky | 45,38 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 10,08 g |
| Sůl | 24,76 g |
| Sacharidy | 31,73 g |
Postup přípravy
Pak podávám s pečivem jako svačinu.
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qGx
Moje poznámka
Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qGx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 18 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 21 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 7 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 7 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 9 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 9 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 10 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 10 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 10 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
domácí vejce v aspiku,
recept na ruske vejce v aspiku,
recept ruské vejce v aspiku,
ruske vejce v aspiku,
vánoční aspik,
aspikové vejce,
domácí ruské vejce v aspiku,
ruské vejce v aspiku recept,
aspik,
velikonoční vejce v aspiku,
vánoční aspiky,
aspik z vajec,
vánoční aspik recept,
recepty ruské vejce v aspiku,
recept na aspik,
co z vajec,
aspik vánoční,
domácí aspik,
ruske vejce b aspiku,
ruska vejce v aspiku
Suroviny:
salát bramborový,
okurky sterilované,
vejce,
kapie červená sterilovaná,
zelí hlávkové,
salám vysočina,
salám měkký,
nať petrželová,
cibule,
želatina,
sůl,
cukr,
bobkový list,
voda,
ocet
Komentáře (3)
P.s. huspeninu varím cca 12 hod, za ten čas musí iba sem tam hodiť nejakú bublinku, takže je absolútne číra.
http://www.toprecepty.cz/recept/41218-bramborovy-s...