Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 497 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,21 g |
Tuky | 45,38 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 10,08 g |
Sůl | 24,76 g |
Sacharidy | 31,73 g |
Postup přípravy
Pak podávám s pečivem jako svačinu.
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qGx
Moje poznámka
Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qGx
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
domácí vejce v aspiku,
recept na ruske vejce v aspiku,
recept ruské vejce v aspiku,
ruske vejce v aspiku,
vánoční aspik,
aspikové vejce,
domácí ruské vejce v aspiku,
ruské vejce v aspiku recept,
aspik,
velikonoční vejce v aspiku,
vánoční aspiky,
aspik z vajec,
vánoční aspik recept,
recepty ruské vejce v aspiku,
recept na aspik,
co z vajec,
aspik vánoční,
domácí aspik,
ruske vejce b aspiku,
ruska vejce v aspiku
Suroviny:
salát bramborový,
okurky sterilované,
vejce,
kapie červená sterilovaná,
zelí hlávkové,
salám vysočina,
salám měkký,
nať petrželová,
cibule,
želatina,
sůl,
cukr,
bobkový list,
voda,
ocet
Komentáře (3)
P.s. huspeninu varím cca 12 hod, za ten čas musí iba sem tam hodiť nejakú bublinku, takže je absolútne číra.
http://www.toprecepty.cz/recept/41218-bramborovy-s...