Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 242 kJ / 3 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,98 g |
| Tuky | 96,12 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 135 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 602,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paska ( mazanec ) z bramborového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kl1K
Moje poznámka
Paska ( mazanec ) z bramborového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kl1K
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 14 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 1 hodinou
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 2 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 10 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 13 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 13 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 15 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 15 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 16 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 16 hodinami
Tématické fráze:
bramborový mazanec,
pascha recept,
paška recept,
recepty paska,
recepty z bramborového těsta,
slovensky mazanec,
paska velikonoční mazanec,
jidlo paška zajimavosti,
pascha sk recept,
velikonoční mazanec top recepty,
velikonoční mazanec na slano,
mazanec s bramborem,
recept naj ablkové koblihy,
bramborovo kynute tasticky,
tvarohový pascha-recept,
velikonocni pascha recept,
slovenske mazance,
mazanec bramboroy,
jak se pece pascha,
proc maslo do bramborovehi testa
Suroviny:
mouka polohrubá,
brambory,
droždí,
cukr,
máslo,
vejce,
ovoce kandované,
sůl,
kůra citronová,
mléko
Komentáře (14)
Vsetkym, este raz, vsetko naj
A este poznamka, v mojej kucharskej knihe-Ruská kuchyňa je recept na Pasku, Paschku odlišný. Robí sa iba z tvarohu, vaječných žĺtkov, smotany,atď. Nepečie sa, no je to parádna babračka, hoci to netreba pliesť-tvarohovú masu asi ťažko.