2 Bylinkové oleje: pažitka a rozmarýn se šalvějí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství bylin i oleje závisí jak od množství bylinek tak od velikosti sklenic. Sklenice raději volíme menší, max. do 350 ml objemu.
Protože olej je koncentrovaný, zředíme ho běžným olejem, takže ho vlastně šetříme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2015 11:30
Citronový nebo pomerančový pepř byste měli mít v nabídce koření u vás, ale jasně, nevím, kde bydlíš, jaký tam máte krám. Zas ale tak podstatné to není, normální nebo i čtyřbarevný pepř klidně
6. 10. 2015 10:48
26. 7. 2015 23:17
26. 7. 2015 20:53
S tím česnekem můžeš mít ale pravdu.
26. 7. 2015 20:48
spagetka:Laděnko,já už vím,čím to asi bylo.Bylo to česnekem.Už nevím,kde byl vypěstovaný,ale nebyl z ČR.Už při krájení byl tak divně cítit...jako starým sklepem Už kupujeme jen náš český
26. 7. 2015 19:11
26. 7. 2015 19:01
26. 7. 2015 08:58
Anna Kocikova: Přemýšlím, proč by ti pažitkový olej měl zhořknout, nežlukl spíš? Ono záleží hlavně na kvalitním oleji, protože nepředpokládám, že bys nakládala žluté nebo zdřevnatělé stonky. Mně takto 2x vypekl olivový olej a už používám ryze slunečnicový, někdy řepkový, ale radši ten první. Nám vůbec celkově už asi 2 roky olivový nechutná, takže ho používám minimálně, i když kupuju opravdu značkový, i chutě se asi mění, to víme o čemkoli
25. 7. 2015 21:02
25. 7. 2015 20:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 49 minutami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 9 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 20 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 22 hodinami
Plněný croissant
Přidáno 22. 4. 2024 08:26
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 26 minutami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 1 hodinou
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 1 hodinou
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 9 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 11 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 11 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 11 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 12 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 13 hodinami
Houbová polévka se strouháním
Lisa444 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jak zpracovat přebytek pažitky? V zimě se zásoby zelených natí budou hodit
Další recepty
Tématické fráze: pažitkový olej bylinkové oleje bylinkové oleje recept bylinkový olej recept pesto z pažitky recepty pažitkový olej bylinkový olivový olej olej ze šalvěje domácí šalvěje x olej pažitkový olej použití olivový olej s bylinkami bylinkový olej olej z rozmarýnu recept na olej ze šalvěje domácí pažitkový olej bylinkové pesto olivový olej s bylinkami recept pažitka olej recept na šalvějoví olej sklenice na oleje
Suroviny: pažitka, olej slunečnicový, pepř citronový, sůl, česnek, rozmarýn, šalvěj, olej slunečnicový, pepř čtyř barev, chilli, sůl, jalovec
2 Bylinkové oleje: pažitka a rozmarýn se šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ORDY
10 názorů