Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 965 kJ / 709 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 117,90 g | 
| Tuky | 7,14 g | 
| Vláknina | 7,70 g | 
| Cholesterol | 235 mg | 
| Sodík | 248 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 41,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nakrájíme si cibuli a orestujeme ji na oleji dorůžova, přidáme na malé kostičky pokrájené maso a pořádně ho orestujeme, až pustí šťávu.
	Krok 2: Pak přidáme červenou papriku a malinko prosmažíme s cibulí,  ale opatrně, abychom ji nepřipálili, aby nezhořkla.
Přidáme i na proužky nakrájenou červenou papriku. Krok 3: Zalijeme vodou, přidáme masox, je-li třeba a v tlakovém hrnci vaříme půl hodiny. Krok 4: Mezitím si uvaříme na kostičky nakrájené brambory. Krok 5: Když je maso měkké, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody, přidáme brambory, majoránku a rozetřený česnek. Ještě chvilinku vaříme, aby se nám provařila mouka.
Přidáme i na proužky nakrájenou červenou papriku. Krok 3: Zalijeme vodou, přidáme masox, je-li třeba a v tlakovém hrnci vaříme půl hodiny. Krok 4: Mezitím si uvaříme na kostičky nakrájené brambory. Krok 5: Když je maso měkké, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody, přidáme brambory, majoránku a rozetřený česnek. Ještě chvilinku vaříme, aby se nám provařila mouka.
Zveřejněno 31. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Poctivá masová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RglE
Moje poznámka
					
				
Poctivá masová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RglE
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							gulášovka, 
						
						
							gulášovka recept, 
						
						
							gulášovka s mletým masem, 
						
						
							poctivá gulasova polevka, 
						
						
							recept na gulašovou polévku, 
						
						
							recept gulasovka, 
						
						
							poctivá gulášová polévka recept, 
						
						
							hovězí gulášovka, 
						
						
							gulášovka z hovězího, 
						
						
							maďarská gulášovka, 
						
						
							domaci gulasovka, 
						
						
							gulášovka v papiňáku, 
						
						
							gulasova polevka v tlakovem hrnci, 
						
						
							gulášová polévka v papináku, 
						
						
							gulášovka- recept, 
						
						
							jedno ducha gulašova polévka hovězi, 
						
						
							přesnídávková gulášovka, 
						
						
							gulášovka s masem, 
						
						
							masová gulášová polevka, 
						
						
							gulášovka z papiňáku
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							brambory, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							česnek, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							pepř, 
						
						
							chilli, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (26)