Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 735 kJ / 415 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,38 g |
| Tuky | 18,27 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepice v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP3D
Moje poznámka
Slepice v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP3D
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 44 minutami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 4 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké cukroví
Evellinka před 1 hodinou
Květákový mozeček
radekfiala před 1 hodinou
Staročeská pučálka
Iricek před 1 hodinou
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 2 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 3 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 3 hodinami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
slepice recepty,
vařená slepice na paprice,
recepty co ze slepice,
omáčka z vařené slepice,
omáčky recepty,
omačka k vařené slepici,
slepice těžká recepty,
omáčka smetanová ke slepici vařené,
slepice recept,
omáčka slepice na smetaně,
omáčka ze slepice,
kuře v smetanové paprikové omáčce,
čína z vařené slepice,
recepty z vařené slepice,
slepice na paprice recept,
slepice na smetaně s paprikou,
vaření, slepice, na, paptice,
paprikáš z vařené slepice,
slepice na paprice jiny recept,
omáčky ze slepice
Suroviny:
slepice,
vývar slepičí,
paprika čerstvá červená,
máslo,
olej,
cibule,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (7)
Nemusíme
Nejlepší je maso obrat, nasekat na menší kousky a v závěru povařit.
Děláme bez protlaku a bez zeleniny (papriky na proužky).
Dřív jsme dělali s knedlíkem, nyní dávám jednoznačně přednost těstovinám.