Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2012 14:07

jirholu: díky moc;-)

jirholu jirholu

21. 1. 2012 14:02

Výborné jídlo :-p, dělala jsem s vepřovou kotletou ;-) +:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 1. 2012 12:38

rebeka: dělám to stejně, jako Andrea;-) Ano, tohle bylo na 4 krčky:-)

1974andrea 1974andrea

16. 1. 2012 11:14

rebeka:Nadi, já takhle dělám kuřecí stehenní řízky, okořením, dám do pekáče, pokladu nádivkou a navrch máslo, nic předem nepeču;-)

rebeka rebeka

16. 1. 2012 10:28

Jani, to množství náplně je na 4 plátky krkovičky:-? a předem ji nesmažíš..dáváš rovnou do pekáčku:-?
tento recept mi nějak utekl a díky Jendovi jsem ho objevila a chtěla bych udělat;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 1. 2012 16:40

Jenda1::-D:-D:-D téééda!! Jendo, tak to je fakt poklona, dííky!! Pozdravuj Táničku!;-)

Jenda1 Jenda1

15. 1. 2012 16:14

Jani, tak jsem konečně ochutnal. Včera jsme byli na rodinné oslavě u sestry Táničky. Skvělá kuchařka a také byl skvělý oběd:yes::yes::yes:. Moc jsme si pochutnali:-p:-p:-p a na dotaz, co to bylo, řekla: "No přece hrbaté maso od Jany Remkové".Škoda, že už nemůžu poslat dalšího bodíka:-(.

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2011 19:59

misza: díky moc;-). To potěší!:-)

misza misza

1. 10. 2011 19:01

Jani:-) opět a znovu ti musím pochválit tvůj receptík. Měsíc zpátky jsem toto jídlo vařila pro svou sestřenici. Mělo veliký úspěch. Dnes jsem ho dělala pro mou kamarádku a jejího manžela a také mělo obrovský úspěch. Doporučuji!!;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 8. 2011 20:23

jeann:Díky moc, mám opravdu radost, že chutnalo;-)

jeann jeann

20. 8. 2011 20:16

Tak tenhle receptík je opravdu "žrádylko". Včera uvařeno - snězeno. Masíčko bylo měkoučké, šťavnaté, chutné..no prostě s tou nádivkou obrovská mňamka :-). Posílám bodík. :yes:

EvaSk

10. 6. 2011 06:48

Máte pravdu. Tak už mě teda nestrašte.

magdalenka magdalenka

9. 6. 2011 15:22

spagetka: ja som raz odbehla do obchodu, zabuchla dvere, v rukách nesprávne kľúče a samozrejme, bez mobilu. A sporák zapnutý...

spagetka spagetka

9. 6. 2011 15:11

EvaSk: musím s děvčaty souhlasit - můj případ před asi 4 lety - krám mám hned za zadním vchodem, takže bleskový nákup zvládám za méně než 10 min., protože vím, že okolo 13.hodiny v krámě nikdo není, letěla jsem jen pro nějakou drobnost, už ani nevím co - na sporáku jsem nechala 2 litrový hrnec s polévkou úplně stažený na minimum - no a v milém Albertu vypadla elektřina, takže vypadly pokladny, dveře všechno než to nahodili na náhtradní zdroj a než se všechno vzpamatovalo, trvalo to 3,5 hodiny :-O:-(:-(:-( - já pár metrů od baráku šílela, nikdo nebyl doma. Naštěstí se až tak moc nestalo, jen zničený hrnec, ale od té doby prostě už nenechávám nic zapnutého, i když jdu fakt jen na "skok" .... takže nedělej to - náhoda je vůůůl :-!:-!:-!

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 6. 2011 14:37

EvaSk:já bych to neriskovala,já bych si to vše připravila a zapla až přijdu,budete obědvat o 40minut později.;-)

1 3 4 5 6 7 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm