Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

9. 6. 2011 14:24

EvaSk: asi sa na mňa budeš hnevať, lebo ti poradím, aby si nenechávala trúbu (žiaden el.spotrebič) bez dozoru. Náhoda je blbec...

EvaSk

9. 6. 2011 14:04

Prosím, poraďte - chci to v neděli k obědu uvařit, ale před jedenáctou musím odejít a vrátím se v poledne. Myslíte,když to těsně před odchodem vrazím do trouby (a současně troubu zapnu, nebo do přehřáte?), na kolik stupňů mám dát troubu a jakým množstvím vody podlít, abych tu dobrotu nespálila?

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 5. 2011 16:30

Jikotka: lépe pozdě, než vůbec!!! Jiřko, díky za vyzkoušení a fotku!!:-):yes:

Jikotka Jikotka

14. 5. 2011 12:28

Trvalo mi dva roky než jsem vyzkoušela,ale zato musím chválit,chválit :-p:-p:-p,moc jsme si pochutnali :yes::yes::yes::-K:-D,dávám foto....

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 3. 2011 19:12

Dana Churanova: holky, děláte mi velikou radost!!:-):-8

Dana Churanova

19. 3. 2011 16:19

Jančo,já Tě taky musím za "hrbáče"pochválit.Dnes jsme vyzkoušeli a nic nezbylo.:-p:-p:-p+1:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 3. 2011 15:26

steakman: Jéé, děkuji!!:-O

steakman

19. 3. 2011 14:28

Fantazie :-p Netřeba dalších komentářů :yes: +76:-K

Andulka

3. 3. 2011 13:10

Tak tahle dobrutka je naprosto bajecna:yes::yes: s manzelem jsme se jen olizovali :-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 2. 2011 16:31

misza, ježkovy oči, to je rolování!!:-D Díky moc za foto, i za vyzkoušení;-)

misza misza

20. 2. 2011 14:20

Jani:-), dnes jsem se konečně dostala k tomuto receptu. Moc jsme si pochutnali. Vynikající:-p Na tu směs jsem použila je dva rohlíky, 1 dcl mléka, 1 vejce a petrželku nahradila libečkem. Ostatní suroviny byly stejné. Dávám ti 74 :yes: bodíka a fotečku k tomu;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 2. 2011 18:35

metema :-O:-O:-O:-8:-8 je mi ctí:-8;-)

metema

13. 2. 2011 15:44

Topky sleduju někdy od srpna a toto byl první recept, který jsem vyzkoušela a hned se stal v naší rodině nej. Hlavně manžel si ho pochvaluje.Dávám další bod.:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 2. 2011 13:39

briketkaa, moc díky za vyzkoušení!!;-)

briketkaa

11. 2. 2011 11:28

Super recept, delal jsem i z hornich odkostenych kurecich stehen a bylo to taky moc dobre :-)Mlaskala cela rodina :-)

1 4 5 6 7 8 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm