Hrbaté maso
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 41,42 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 129,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.
Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2011 14:24
EvaSk: asi sa na mňa budeš hnevať, lebo ti poradím, aby si nenechávala trúbu (žiaden el.spotrebič) bez dozoru. Náhoda je blbec...
9. 6. 2011 14:04
Prosím, poraďte - chci to v neděli k obědu uvařit, ale před jedenáctou musím odejít a vrátím se v poledne. Myslíte,když to těsně před odchodem vrazím do trouby (a současně troubu zapnu, nebo do přehřáte?), na kolik stupňů mám dát troubu a jakým množstvím vody podlít, abych tu dobrotu nespálila?
14. 5. 2011 16:30
Jikotka: lépe pozdě, než vůbec!!! Jiřko, díky za vyzkoušení a fotku!!
14. 5. 2011 12:28
Trvalo mi dva roky než jsem vyzkoušela,ale zato musím chválit,chválit ,moc jsme si pochutnali ,dávám foto....
19. 3. 2011 19:12
Dana Churanova: holky, děláte mi velikou radost!!
19. 3. 2011 16:19
Jančo,já Tě taky musím za "hrbáče"pochválit.Dnes jsme vyzkoušeli a nic nezbylo.+1
19. 3. 2011 15:26
steakman: Jéé, děkuji!!
19. 3. 2011 14:28
Fantazie Netřeba dalších komentářů +76
3. 3. 2011 13:10
Tak tahle dobrutka je naprosto bajecna s manzelem jsme se jen olizovali
20. 2. 2011 16:31
misza, ježkovy oči, to je rolování!! Díky moc za foto, i za vyzkoušení
20. 2. 2011 14:20
Jani, dnes jsem se konečně dostala k tomuto receptu. Moc jsme si pochutnali. Vynikající Na tu směs jsem použila je dva rohlíky, 1 dcl mléka, 1 vejce a petrželku nahradila libečkem. Ostatní suroviny byly stejné. Dávám ti 74 bodíka a fotečku k tomu
13. 2. 2011 18:35
metema je mi ctí
13. 2. 2011 15:44
Topky sleduju někdy od srpna a toto byl první recept, který jsem vyzkoušela a hned se stal v naší rodině nej. Hlavně manžel si ho pochvaluje.Dávám další bod.
11. 2. 2011 13:39
briketkaa, moc díky za vyzkoušení!!
11. 2. 2011 11:28
Super recept, delal jsem i z hornich odkostenych kurecich stehen a bylo to taky moc dobre Mlaskala cela rodina
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 2 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 18 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 22 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 53 minutami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 2 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 2 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 11 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 13 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 13 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejoblíbenějších receptů z našeho webu: Co vaříme nejraději k obědu
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená
Hrbaté maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmxm
189 názorů