Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 8. 2010 14:11

Sanynka, ježkovy oči:-O, to ani nééé:-)), ale mám ráda dobré jídlo, tak se snažím. Všem to chutnat nemusí. Děkuji;-)

Sanynka Sanynka

24. 8. 2010 14:09

Jani, ty jsi prostě talent:-K... Vypadá a chutná to úžasně.:-p Posílám bodík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 7. 2010 21:15

Zdenka1 děkuji moc;-)

Zdenka1

25. 7. 2010 21:14

Tak jsem opět dělala tento vynikající recept. Maso jsem napřed opekla krátce na pánvi, aby se zatálo. Ve výpeku jsem pak restovala žampiony. Moc a moc dobré:-p:-p:-p

suzanna

22. 7. 2010 17:05

Recept jsem si trošičku upravila, vynechala jsem rohlíky a mléko, přišlo mi to nimi už moc syté. Plátky masa jsem pokladla žampionovou směsí, lehce pokapala smetanou a dál už pokračovala přesně podle receptu. Bylo to výborné, měkoučké a šťavnaté.
Jani, děkuji moc za super recept:-K Posílám bod a fotečky.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 6. 2010 17:42

aja (neregistrovaný/á) díky, to mám radost

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 6. 2010 17:42

aja (neregistrovaný/á) díky, to mám radost

aja

20. 6. 2010 17:32

ajadvor@seznam.czdělala jsem to minulí týden moc dobré:-8

ALENA

20. 6. 2010 17:24

ajadvor@seznam.czvyborné nemělo to chybu

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 5. 2010 11:33

Zuzka - Cobra díky!!!;-)

Zuzka - Cobra Zuzka - Cobra

25. 5. 2010 10:33

Tak jsem neodolala a vyzkoušela tento recept. Vynikající!!! Dávám bod.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 5. 2010 13:00

Jiřička (neregistrovaný/á) ;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 5. 2010 13:00

Tak to mě taky zlákalo,to určitě vyzkouším,houby já ráda,půjdu na to asi hned dneska.:yes::-K

Jiřička

13. 5. 2010 12:41

Jani,
moc chválím, chutnalo celé rodině. Všem doporučuji k vyzkoušení. Neměla jsem čerstvé žampiony a tak jsem dala z plechovky, ale na chuti to určitě neubralo. :yes::yes::yes:
1***

mariya mariya

13. 5. 2010 11:25

:yes::-))

1 6 7 8 9 10 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm