Hrbaté maso
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 41,42 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 129,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.
Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2010 14:11
Sanynka, ježkovy oči, to ani nééé, ale mám ráda dobré jídlo, tak se snažím. Všem to chutnat nemusí. Děkuji
24. 8. 2010 14:09
Jani, ty jsi prostě talent... Vypadá a chutná to úžasně. Posílám bodík
25. 7. 2010 21:15
Zdenka1 děkuji moc
25. 7. 2010 21:14
Tak jsem opět dělala tento vynikající recept. Maso jsem napřed opekla krátce na pánvi, aby se zatálo. Ve výpeku jsem pak restovala žampiony. Moc a moc dobré
22. 7. 2010 17:05
Recept jsem si trošičku upravila, vynechala jsem rohlíky a mléko, přišlo mi to nimi už moc syté. Plátky masa jsem pokladla žampionovou směsí, lehce pokapala smetanou a dál už pokračovala přesně podle receptu. Bylo to výborné, měkoučké a šťavnaté.
Jani, děkuji moc za super recept Posílám bod a fotečky.
Jani, děkuji moc za super recept Posílám bod a fotečky.
20. 6. 2010 17:42
aja (neregistrovaný/á) díky, to mám radost
20. 6. 2010 17:42
aja (neregistrovaný/á) díky, to mám radost
20. 6. 2010 17:32
ajadvor@seznam.czdělala jsem to minulí týden moc dobré
20. 6. 2010 17:24
ajadvor@seznam.czvyborné nemělo to chybu
25. 5. 2010 11:33
Zuzka - Cobra díky!!!
25. 5. 2010 10:33
Tak jsem neodolala a vyzkoušela tento recept. Vynikající!!! Dávám bod.
13. 5. 2010 13:00
Jiřička (neregistrovaný/á)
13. 5. 2010 13:00
Tak to mě taky zlákalo,to určitě vyzkouším,houby já ráda,půjdu na to asi hned dneska.
13. 5. 2010 12:41
Jani,
moc chválím, chutnalo celé rodině. Všem doporučuji k vyzkoušení. Neměla jsem čerstvé žampiony a tak jsem dala z plechovky, ale na chuti to určitě neubralo.
1***
moc chválím, chutnalo celé rodině. Všem doporučuji k vyzkoušení. Neměla jsem čerstvé žampiony a tak jsem dala z plechovky, ale na chuti to určitě neubralo.
1***
13. 5. 2010 11:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 10 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 29 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 9 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 10 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 12 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená
Hrbaté maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmxm
189 názorů