Postup přípravy
Krok 1: Řízky si naklepeme, osolíme a na jednu polovinu naložíme podušené houby s kmínem a trochou soli, přidáme vyškvařené škvarky, přeložíme, sepneme, obalíme v trojobalu a usmažíme.
Krok 2: Smažíme pomaličku, aby se řízek dobře prosmažil. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 30. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zámecký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw8O
Moje poznámka
Zámecký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw8O
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 1 hodinou
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 1 hodinou
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 1 hodinou
Jahodový likér
Jirka55221 před 2 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 3 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 7 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 14 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 16 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 16 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
držková polévka z hlívy,
řízek,
vepřový řízek v trojobalu,
držková polévka z hlívy ústříčné,
vepřové řízky v trojobalu,
řízek z hlívy ústřičné,
zámecký vepřový řízek,
řizek v trojobalu,
jak na řízek,
zámecké řízky,
řízky z hlívy ústřičné,
houby na řízek,
řízek recept,
řízky, houby vajíčko,
zámecký salát,
držková vepřova polévka,
trojobal na řízek,
vepřový řízek obalený v trojobalu,
polevka z hlivy ustřičné jako držkova,
vepřový řízek v trojobalu recept
Suroviny:
řízek vepřový,
houby čerstvé,
kmín celý,
škvarky,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká
Komentáře (18)
Ty brambory vypadají taky super