Postup přípravy
Krok 1: Řízky si naklepeme, osolíme a na jednu polovinu naložíme podušené houby s kmínem a trochou soli, přidáme vyškvařené škvarky, přeložíme, sepneme, obalíme v trojobalu a usmažíme.
Krok 2: Smažíme pomaličku, aby se řízek dobře prosmažil. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 30. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zámecký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw8O
Moje poznámka
Zámecký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw8O
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 32 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 40 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 51 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
držková polévka z hlívy,
řízek,
vepřový řízek v trojobalu,
držková polévka z hlívy ústříčné,
vepřové řízky v trojobalu,
řízek z hlívy ústřičné,
zámecký vepřový řízek,
řizek v trojobalu,
jak na řízek,
zámecké řízky,
řízky z hlívy ústřičné,
houby na řízek,
řízek recept,
řízky, houby vajíčko,
zámecký salát,
držková vepřova polévka,
trojobal na řízek,
vepřový řízek obalený v trojobalu,
polevka z hlivy ustřičné jako držkova,
vepřový řízek v trojobalu recept
Suroviny:
řízek vepřový,
houby čerstvé,
kmín celý,
škvarky,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká
Komentáře (17)
Ty brambory vypadají taky super