Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 975 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 1,56 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Omáčka se hodí jak zastudena i jako teplá omáčka k mnoha druhům masa, nejlepší je ale k hovězímu masu.
Zveřejněno 27. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
Moje poznámka
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 4 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 18 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 4 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 6 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 7 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 10 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 11 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 12 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 13 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 16 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
mátova omacka,
mátová šťáva,
mátová šťáva recept,
teplé omáčky k masu,
mátová šťáva za studena,
mátová omáčka recept,
recept na mátovou štávu,
mátová omáčka použití,
mátová šťáva top recepty,
stavy omáčka k masu,
omáčky k masu,
omacka z maty,
použití máty na maso,
mátová omáčka ke grilovanému masu,
použití mátové omáčky,
recepty s matovou omáčkou,
tepla omacka k masu,
omacka z cerstve maty,
omačka z čerstvé máty,
omačka ke hovezimu
Suroviny:
máta čerstvá,
šťáva citronová,
jablko,
sůl mořská,
pepř čtyř barev
Komentáře (9)
No a nebylo by lepší uvádět tu už pokrájenou čerstvou mátu (a třeba i v PL), jak stojí v postupu? Nebo na snítky, či na hrsti?