Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 975 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 1,56 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Omáčka se hodí jak zastudena i jako teplá omáčka k mnoha druhům masa, nejlepší je ale k hovězímu masu.
Zveřejněno 27. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
Moje poznámka
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 7 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 11 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 13 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Himaláje buchta
Amalka7 před 48 minutami
Domácí lučina
hanazadrazilova před 1 hodinou
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
poirotka před 2 hodinami
Šopský salát
radekfiala před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 4 hodinami
Dopékané řízky
jakub@V před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 5 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 5 hodinami
Koprová omáčka
Sahula před 6 hodinami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 7 hodinami
Tématické fráze:
mátova omacka,
mátová šťáva,
mátová šťáva recept,
teplé omáčky k masu,
mátová šťáva za studena,
mátová omáčka recept,
recept na mátovou štávu,
mátová omáčka použití,
mátová šťáva top recepty,
stavy omáčka k masu,
omáčky k masu,
omacka z maty,
použití máty na maso,
mátová omáčka ke grilovanému masu,
použití mátové omáčky,
recepty s matovou omáčkou,
tepla omacka k masu,
omacka z cerstve maty,
omačka z čerstvé máty,
omačka ke hovezimu
Suroviny:
máta čerstvá,
šťáva citronová,
jablko,
sůl mořská,
pepř čtyř barev
Komentáře (9)
No a nebylo by lepší uvádět tu už pokrájenou čerstvou mátu (a třeba i v PL), jak stojí v postupu? Nebo na snítky, či na hrsti?