Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 377 kJ / 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,07 g |
Tuky | 62,76 g |
Vláknina | 19,84 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené filé po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vRB
Moje poznámka
Zapečené filé po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vRB
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 6 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 25 minutami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 33 minutami
Fazolková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 1 hodinou
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 1 hodinou
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 3 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 3 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 4 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 6 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečené mražené filé,
zapečené rybí filé kostky,
rybí filé po italsku,
rybí file s batáty,
filé po italsku,
treska po italsku,
rybí fílé po po italsku,
zapečené rybí filé po italsku,
file s batáty,
mrazene kostky file recepty,
filé po po italsku,
file s bagaty,
batáty s rybí filé,
rybí filé s batáty recept,
rybí file, batáty,
zapéká se filé mražené,
zapečené mražený kostky tresky,
zapečené file,
file kostky,
ribi file po italsku
Suroviny:
filet rybí,
žampióny,
cibule,
česnek,
rajče,
batáty,
hrášek mražený,
máslo,
mléko plnotučné,
olej olivový,
sušená bazalka
Komentáře (2)