Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno je považováno za jedno z našich národních jídel. Připravit si ho můžeme snadno i doma. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění nás perfektně vypečeným, měkkým a šťavnatým masem uvnitř, s křupavou kůží na povrchu.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 736 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,36 g |
Tuky | 1,44 g |
Vláknina | 5,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 83,91 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2010 17:16
9. 11. 2010 14:13
9. 11. 2010 13:59
22. 10. 2010 20:13
27. 9. 2010 20:34
2. 9. 2010 22:12
24. 7. 2010 13:07
13. 11. 2009 23:42
Jinak souhlasím s Paprikou, fotka vypadá jako úplně odjinud Doufám, že nezapomenu, uvařím a vyfotím...
15. 7. 2009 09:57
Je to vůbec foto k tomuto receptu
24. 6. 2009 19:33
24. 6. 2009 09:34
24. 6. 2009 05:54
23. 6. 2009 21:38
Zároveň tě taky vítám mezi námi a ať sr ti tu líbí a jsi spokojená, přidávej recepty o 106
23. 6. 2009 21:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 4 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Další recepty
Tématické fráze: pečené koleno vepřové koleno vepřové koleno nejlepší recepty pečené koleno v troubě pečené koleno recept vepřové koleno recepty vepřové koleno recept koleno recept recept na pečené koleno recept pecene koleno pečené koleno na medu recept na vepřové koleno nejlepší recept na pečené koleno peceny koleno recept veprove koleno jak upect vepřove koleno pecena kolena marináda na vepřové koleno koleno pečené vepřové koleno na medu
Suroviny: koleno vepřové, bobkový list, koření nové koření, jalovec, pepř černý, sůl, česnek, pivo černé, kečup ostrý, omáčka sojová, omáčka worcesterová, solamyl, med, koření gyros, pepř mletý, sůl
Pečené vepřové koleno
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76xB
74 názorů