Suroviny pro 14
14
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 051 kJ / 6 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 489,99 g |
Tuky | 460,43 g |
Vláknina | 10,22 g |
Cholesterol | 9,22 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,32 g |
Sacharidy | 206,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kaldoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEK0
Moje poznámka
Kuřecí kaldoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEK0
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 7 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 minutami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 4 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 4 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 4 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží kaldoun,
polévka kaldoun kuřecí,
drůbeží kaldon,
kaldoun z kurete,
kaldoun,
kuřecí caldon,
kuřecí polévka kaldoun,
kuřeci kalgon,
kaldoun z kuřecího masa,
kuřeci krky recept,
recept na kaldoun,
kremovy kureci vyvar,
játrové knedlíčky recept,
jatrove knedlicky,
kkureci kaldoun,
kuřeci kaldoun s knedlíčky,
kaldoun recept,
recept kaldoun,
kalgon polévka,
kaldounu
Suroviny:
skelet kuřecí,
zelenina kořenová,
cibule,
voda,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
květ muškátový,
játra kuřecí,
máslo,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
strouhanka
Komentáře (5)