Zapečený špenát
Špenát s vajíčky je takovou klasikou naší kuchyně. V tomto receptu najdete inspiraci na netradiční úpravu tohoto pokrmu. Špenátové listy stačí spařit, smíchat s cibulovou jíškou a s vejci pak navrstvit do mísy a s parmazánem zapéct.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 372 kJ / 1 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,73 g |
Tuky | 69,33 g |
Vláknina | 18,74 g |
Cholesterol | 917 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 47,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZJp
Moje poznámka
Zapečený špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZJp
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 52 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 18 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka
Kajkajak před 21 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 45 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 53 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 1 hodinou
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 1 hodinou
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapeceny špenat,
recepty se špenátem,
špenát zapečený,
recept na špenát,
zapeceny spenat s vejci a mozzarelou,
zapečený špenát s kuřecím masem
Suroviny:
špenát listový,
máslo,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
máslo,
strouhanka
Komentáře (7)
Jinak moc pěkné, dělám podobně v jednonoporcovkách, a je to moc dobré