Kváskový chleba bez lepku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 084 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,01 g |
Tuky | 34,32 g |
Vláknina | 287,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,41 g |
Sůl | 16,30 g |
Sacharidy | 328,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 7. 2021 21:04
13. 7. 2021 20:29
Každopádně vzhledem k tomu, že doma máme taky jednoho celiaká, tak chléb velice chválím, vypadá krásně. Protože co si budeme povídat, bezlepkové pečení chlebů, housek a rohlíků, to je hotová alchymie, aby se to dalo jíst i druhý den.Možná se po stopadesáté pokusím udělat bezlepkový kvásek, který se mnou nechce kamarádit Hodně zdaru a hodně výtečných receptu
13. 7. 2021 18:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 5 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 9 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 27 minutami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 1 hodinou
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 2 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 2 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 4 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 4 hodinami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 4 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 4 hodinami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 5 hodinami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Pamatujete si ze školy potravinovou pyramidu? Prozradíme vám, jak ji využít ve zdravém životním stylu
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Suroviny: kvásek, chléb, voda, směs chlebová, směs chlebová, psyllium, jitrocel, olej, sůl, cukr, koření chlebové, ocet,
Kváskový chleba bez lepku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/POgA
3 názory