Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 084 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,01 g |
Tuky | 34,32 g |
Vláknina | 287,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,41 g |
Sůl | 16,30 g |
Sacharidy | 328,69 g |
Postup přípravy
Upečený chléb vložíme na mřížku, aby vychladl. Krájíme, až je úplně vychladlý.
Zveřejněno 5. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový chleba bez lepku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/POgA
Moje poznámka
Kváskový chleba bez lepku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/POgA
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 7 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 8 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 9 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 10 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 12 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 13 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 13 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 14 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 14 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 14 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 15 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 16 hodinami
Suroviny:
kvásek,
chléb,
voda,
směs chlebová,
směs chlebová,
psyllium,
jitrocel,
olej,
sůl,
cukr,
koření chlebové,
ocet,
Komentáře (4)
Každopádně vzhledem k tomu, že doma máme taky jednoho celiaká, tak chléb velice chválím, vypadá krásně. Protože co si budeme povídat, bezlepkové pečení chlebů, housek a rohlíků, to je hotová alchymie, aby se to dalo jíst i druhý den.Možná se po stopadesáté pokusím udělat bezlepkový kvásek, který se mnou nechce kamarádit