Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 258 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,33 g |
Tuky | 5,76 g |
Vláknina | 3,38 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 5,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šči z kysaného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk9
Moje poznámka
Šči z kysaného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk9
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 23 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 13 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
polévka šči,
výroba karamelu,
šči,
šči recept,
výroba kysaného zelí,
šči polévka,
sči z kysaného zelí,
výroba kyselého zelí,
recept šči,
kysané zelí výroba,
rybí polévka šči,
zelí na karamelu,
recepty z kyselého zelí,
recept na šči,
kysané zelí-výroba,
šči z kyselého zelí,
vařené kysané zelí,
rybí šči,
vařené zelí,
kysele zeli na karamelu
Suroviny:
přední hovězí,
zelenina kořenová,
cibule,
zelí kysané,
sádlo,
sůl,
pepř,
bobkový list,
okurky sterilované
Komentáře (4)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0