Koblihy z trouby
Koblížky bez smažení s lahodnou marmeládovou náplní si připravíte podle našeho receptu. Kynuté těsto vypracujte ručně nebo s pomocí robota, ulehčíte si práci. Nezapomeňte po upečení potřít hotové koblížky rozpuštěným máslem, budou lahodné.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 815 kJ / 2 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,03 g |
Tuky | 61,48 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 419,72 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 6. 2017 23:26
zdenka.s: Lze ukládat fotografie ve formátech GIF a JPEG. Je potřeba převést fotografie na požadovaný formát - jinak uložit nejdou.
15. 6. 2017 14:30
libchen :
15. 6. 2017 09:12
zdenka.s: Dneska přijde dcera, snad mi poradí, jestli si bude vědět rady, dám vědět
14. 6. 2017 16:00
Mně taky nejde přidávat fotky a dost mě to mrzí
14. 6. 2017 15:08
Koblihy jsou dobré, i když spíše připomínají buchty, dle mého jen smažená kobliha je opravdu kobliha, ovšem moje dcera preferuje tyto Pekařka jsem dobrá, ale vložit fotku mě nejde, kde dělám chybu? :(
18. 5. 2015 21:08
Koblížky jsou výborné. Nejsou nasáklé, ale krásně upečené. S nutelou? Výborně to musím zkusit. Teplé jsou nejlepší. Určitě znovu upeču Dávám bodík
29. 3. 2014 11:30
+ další bodík recept je parádní,chuťově výborné i když trošku jako buchty ale pro mne je nejdlůžetější ,že jsem konečně objevila recept na koblížky pro našeho malého
7. 2. 2014 15:21
Vykynulo,nevyteklo a i pres boj s plyn troubou dobry buchty
ale koblihy to nejsou....
ale koblihy to nejsou....
1. 2. 2014 13:20
No není přes smažené koblihy, toto jsou jen suché dietní buchty
20. 3. 2013 13:44
tak v neděli se do nich dám
16. 2. 2013 15:39
Tak já potírala směsí másla s rumem a ani to moc nepomohlo..hodně průměrná buchta. Není nad klasickou koblihu smaženou ... zítra si musíme vylepšit chuť...
6. 2. 2013 10:54
Jsou výborné,jen dávám sádlo namísto másla-koblihy pak netuhnou a jsou krásně vláčné i druhý den-pokud ovšem vydrží
5. 2. 2013 20:28
To jsou klasické buchty.
2. 3. 2012 15:12
Peču je už druhý rok na masopust. Jsou lehčí (co se týče tuku), rychlejší, ale konzumujeme je ještě vlažné, pak tuhnou. Zkusím přidat máslo.
23. 2. 2012 13:59
Výborné,nám chutnali,
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 15 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 16 minutami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 33 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 49 minutami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 49 minutami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 52 minutami
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 59 minutami
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 2 hodinami
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: koblihy pecene v troube pečené koblihy v troubě koblihy recept pečené koblihy koblihy na plech koblihy na plechu koblihy tvarohové koblihy pečené v troubě tvarohové koblihy pečené v troubě recept na koblihy pečené v troubě domácí koblihy z trouby výborné koblihy hrnkové koblihy masopustni koblihy pecene v troube rychle koblihy v troube koblížky z trouby koblihy pečené na plechu recept na pečené koblihy recept na koblihy recept koblihy
Suroviny: mouka hladká, mléko, žloutek, cukr, máslo, droždí, sůl, rum, marmeláda, máslo
Koblihy z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Am
44 názorů