Guláš SPECIÁL
Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso nejprve 24 hodin marinujeme v pikantní směsi koření. Určitě stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 862 kJ / 2 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,79 g |
Tuky | 28,48 g |
Vláknina | 142,25 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 323,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš SPECIÁL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ05
Moje poznámka
Guláš SPECIÁL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ05
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 13 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 15 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémové těstoviny s kuřecím masem
tara23 před 33 sekundami
Kopřivový špenát
radekfiala před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 4 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 12 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 12 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 13 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 13 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 14 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 14 hodinami
Tématické fráze:
gulaš hovězi speciál,
guláš z danka,
dančí guláš,
hovězí guláš speciál,
hovězí guláš recept,
dobrý dančí guláš,
dančí guláš recept,
vaření guláše,
nahořklý guláš,
dančí maso recepty,
vepřový guláš special,
guláš s daňka,
dančí plec,
postup pri vareni gulase,
guláš postup,
danek gulas,
srnčí guláš speciál,
výborný hovezí gulaš,
guláš,
danci plec recept
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
celer,
česnek,
hořčice plnotučná,
maggi,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
kečup sladký,
koření kari,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř mletý,
sádlo,
pivo světlé,
rum,
mouka hladká,
hlava vepřová
Komentáře (29)
jo
Pak hodim fotku
Jendo, Špagetka to psala jako otázku, ne jako výtku.
Nejsem žáden šéfkuchař, ale určitě tam je pro rozvinuti chuti a možná křehkosti masa
Domnívám se, že všichni "gulášovi" víme, co způsobí hořkost a neuvědomuji si, že bych někde napsal, že příčinou zhořknutí je majoránka