Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 058 kJ / 1 926 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 312,50 g |
| Tuky | 64,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 975 mg |
| Sodík | 790 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové ramínko na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlmM
Moje poznámka
Pečené vepřové ramínko na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlmM
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 13 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 16 minutami
Perníčky
horakova654 před 41 minutami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 59 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 1 hodinou
Vařená majonéza
SenBri před 1 hodinou
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 1 hodinou
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na žampionech,
vepřová pečeně,
pečené vepřové maso na žampionech,
vepřové maso na žampionech,
pečené vepřové plecko,
pečené kosti,
vepřové maso ramínko,
vepřová pečeně s žampiony,
vepřová pečeně se žampiony,
plecko na žampionech,
vepřová pečeně recept,
vepřové plecko na žampionech,
pečené žampiony,
ramínko maso,
pečené vepřové plátky na žampionech,
pecene maso na zampionech,
veprova pecene zampiony,
pečené vepřové kosti,
recepty z vepřového ramínka,
pečené vepřové se žampióny
Suroviny:
ramínko vepřové,
žampióny,
cibule šalotka,
koření na vepřové maso,
kapie červená,
máslo,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)