Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 199 kJ / 2 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
Tuky | 24,74 g |
Vláknina | 9,66 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 404,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Moje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 43 minutami
Křehký štrúdl
Přidáno před 8 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 2 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 10 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 11 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 14 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 15 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 15 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 15 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 15 hodinami
Tématické fráze:
vlacne rizoto,
kuřecí rizoto se smetanou,
rizoto se smetanou,
jak se správně dělá rizoto,
vláčné rizoto recept,
rizoto se smetanou recept,
jak správně udělat rizoto,
pečené rizoto,
rizoto ze slepice,
rizoto recept,
rizoto porce,
jemné houbové rizoto se smetanou,
stava na rizoto,
parmazán rizoto,
zelenino rizoto recept,
nejlepsi rizoto s okurkou,
rizoto,
1 porce rýže na rizoto,
risoto,
kuřecí rizoto s okurkou
Suroviny:
rýže,
máslo,
cibulka,
hrášek,
kukuřice,
mrkev,
maso kuřecí,
smetana,
paprika sušená sladká,
podravka,
sůl,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
okurka čerstvá
Komentáře (12)
Chápu správně,že se rýže vaří zvlášť a pak po uvaření se přidá ke směsi masové?