Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 199 kJ / 2 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,60 g |
| Tuky | 24,74 g |
| Vláknina | 9,66 g |
| Cholesterol | 172 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 404,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Moje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 6 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 10 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 12 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 2 hodinami
Margot kuličky
Junys před 2 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 2 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 3 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 4 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 5 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 5 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
vlacne rizoto,
kuřecí rizoto se smetanou,
rizoto se smetanou,
jak se správně dělá rizoto,
vláčné rizoto recept,
rizoto se smetanou recept,
jak správně udělat rizoto,
pečené rizoto,
rizoto ze slepice,
rizoto recept,
rizoto porce,
jemné houbové rizoto se smetanou,
stava na rizoto,
parmazán rizoto,
zelenino rizoto recept,
nejlepsi rizoto s okurkou,
rizoto,
1 porce rýže na rizoto,
risoto,
kuřecí rizoto s okurkou
Suroviny:
rýže,
máslo,
cibulka,
hrášek,
kukuřice,
mrkev,
maso kuřecí,
smetana,
paprika sušená sladká,
podravka,
sůl,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
okurka čerstvá
Komentáře (12)
Chápu správně,že se rýže vaří zvlášť a pak po uvaření se přidá ke směsi masové?