Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou

Gnocchi jsou drobné knedlíčky původem z Itálie. Jejich základem bývají ricotta, mouka nebo brambory. Mohou mít tvar obláčků, oválný, diskovitý anebo i mušlovitý a jsou velké tak akorát na sousto. Vychutnejte si je třeba s rajskou omáčkou.

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 4. 2010 14:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 888 kJ / 1 646 kcal
Bílkoviny53,51 g
Tuky56,96 g
Vláknina26,58 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 798 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy218,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Bramborová kuchařka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

barbra

21. 4. 2010 14:27

Jako vždy originální!:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborové noky s omáčkou bramborové gnochi gnocchi s omáčkou gnocchi s rajčatovou omáčkou omáčka na gnocchi cnochi bramborove noky s rajcatovou omackou noky s rajskou omáčkou bramborové noky gnocchi bramboráky s omáčkou noky s rajčatovou omáčkou gnocchi recept rajska omacka s noky bramborové gnochi recept noky s rajskou bramborové noky na sladko gnoči s rajčatovou omačkou bramborové noky polotovar bramborove noky s rajskou bramborove noky

Suroviny: protlak rajčatový, vývar masový, cibule, česnek, cukr, bobkový list, sušená bazalka, pepř mletý, sůl, brambory, mouka hrubá, máslo, parmazán, vejce, ořech muškátový, tuk rostlinný

TopRecepty.cz

Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RlNq