Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 850 kJ / 920 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,10 g |
| Tuky | 30,50 g |
| Vláknina | 40,72 g |
| Cholesterol | 563 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 105,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák plněný žampionovou směsí a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNDy
Moje poznámka
Bramborák plněný žampionovou směsí a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNDy
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 11 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 14 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 42 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky se směsí,
bramborák se směsí,
hermelín v bramboráku,
plněný bramborák,
bramboracky s hermelinem,
bramboráky se zeleninovou směsí,
žampionová směs,
bezmasá směs na bramboráky,
bramborak s hermelinrm,
bezmasá směs k bramborákům,
recepty s hermelínem,
bezmasá směs na bramborák,
plněné bramboráky,
bramborak kapsa,
zampionové karbanátky,
bramborák se zeleninovou směsí,
bramborák se zeleninovou směsí,
plněný hermelín,
směs do bramboráku,
plněni bramborak
Suroviny:
brambory,
česnek,
vejce,
mouka hladká,
chilli,
sůl,
majoránka,
olej,
žampióny,
cibule,
česnek,
smetana,
chilli,
sůl,
pepř,
paprika,
máslo,
majoránka,
sýr hermelín
Komentáře (13)