Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 316 kJ / 315 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,40 g |
| Tuky | 8,92 g |
| Vláknina | 28,65 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 677 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 29,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková se slepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ75
Moje poznámka
Svíčková se slepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ75
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 17 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 40 minutami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 41 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 1 hodinou
Smažená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 7 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 8 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 8 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 9 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 10 hodinami
Tématické fráze:
svíčková omáčka recept,
svíčková recept,
slepice recepty,
slepice jako svíčková,
slepici omacka,
slepice recept,
recept svickova omacka,
svickova recepty,
slepice-recepty,
recepty ze slepice,
recepty se slepicí,
recepty na slepici,
omáčka ke slepici,
svíčková,
slepice na svíčkovou,
co se slepicí,
recept na svíčkovou ze slepice,
svíčková na smetaně ze slepice,
omáčka ze slepice,
slepice - recepty
Suroviny:
slepice,
mrkev,
celer,
petržel,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
tuk hera,
mléko,
smetana zakysaná,
cukr,
sůl,
šťáva citronová,
brusinky,
šlehačka
Komentáře (4)