Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 127 kJ / 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,48 g |
| Tuky | 7,71 g |
| Vláknina | 4,12 g |
| Cholesterol | 746 mg |
| Sodík | 392 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 22,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízky s drůbežími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lg4
Moje poznámka
Vepřové řízky s drůbežími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lg4
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 28 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
játra recepty,
řízky recepty,
vepřová játra recepty,
veprove recepty,
řízky,
řízky z vepřových jater,
vepřova jatra jako rizek,
vepřové řízky,
veprove maso,
vepřové,
řízky z jater,
řízek z vepřových jater,
recepty na vepřove maso,
vepřové maso s játry,
maso recepty,
veprove jatra,
řizek z vepřove jatry,
recepty z játer,
recepty veprova jatra
Suroviny:
řízek vepřový,
játra drůbeží,
kečup sladký,
česnek,
sůl,
paprika sušená sladká,
tuk
Komentáře (4)
a dám recept vcšem mím známím
S pozdravem