Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

22. 8. 2010 16:31

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 806 kJ / 1 866 kcal
Bílkoviny144,29 g
Tuky134,50 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 356 mg
Sodík 2,75 g
Sůl6,83 g
Sacharidy17,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento guláš je nejslovenštější guláš ze všech slovenských gulášů, co jich na internetu je.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evosheek evosheek

21. 11. 2017 17:20

Martin: Dík za upozornění. Chyba ale není na mé straně. Jak je vidět z komentářů, původní suroviny byly zadány správně. Hned to opravím.

Martin

17. 11. 2017 21:43

Suroviny

Vajíčka 3 ks 250 g Sýr Mascarpone 400 g Smetana ke šlehání Cukr Hořká čokoláda Kokosová moučka Trocha rozpustné kávy (uvařené) 5 cl Pomerančový likér Podlouhlé piškoty
:-?:-?:-?

vybusna vybusna

29. 9. 2011 10:19

boze...tejaja je vychod, magdalenka zapad a ja som stred...a hlasim, ze som sa s bryndzou v gulasi v zivote nestretla...ale recept samozrejme nekritizujem, netusim vobec ako by to mohlo chutit

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 9. 2011 09:14

:-p:yes::yes:

clupmi clupmi

20. 4. 2011 19:06

Také si myslím, že to vůbec nemusí být špatné:yes::yes::yes: a technologický postup opakovaného "vydušení" má určitě svůj význam:-!:-!:-! moje babička takto dělala celé dopoledne roštěnky na kamnech, ty se na jazyku samy rozplynuly. :-!:yes:

MARTA U

22. 8. 2010 23:01

Na Slovensko -Bratislava a Vysoké Tatry-jsem jezdívala každé prázdniny,ale brynzu do gulaše to jsem se tam s tím ještě nesetkala.no,nevím,nevím.

magdalenka magdalenka

22. 8. 2010 21:31

Je to najslovenskejšie kvôli tej bryndzi? Zaujímavé...ako tejaja, ani ja som sa s niečím takýmto nestretla, hoci po Slovensku som sa nacestovala dosť...

tejaja tejaja

22. 8. 2010 18:48

Neviem, či naslovenskejší, ale pridávať bryndzu do gulášu, to počujem prvý raz. Tým nechcem povedať, že to nie je dobré, práve naopak, môže to byť chutné ;-):-D

***

22. 8. 2010 17:04

LuxuS:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bratislavský guláš hovězí guláš slovensky slovenské recepty bratislavske lokše slovenský hovězí guláš recept na bratislavsky guláš slovenský vepřový guláš sovensky gulas soversky gulas slovenský guláš s paprikou postup recept ze slovenska gulaš hovězi slovenský hovězí guláš technologický postup sllovensky gulas kdy se vydusí voda samuraj z divočáka divocak gulas samuraj svovenski gulaš tmavej gulas slovenský likér

Suroviny: olej, slanina anglická, cibule, maso hovězí, vývar hovězí, paprika sušená sladká, kmín celý, voda, brynza, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmJw