Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička po staročesku

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2010 19:40

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 040 kJ / 966 kcal
Bílkoviny102,01 g
Tuky53,14 g
Vláknina10,15 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 284 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy17,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s houskovým knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Domidany Domidany

10. 12. 2019 19:55

Je to výborné, a to nemusím zázvor. :-):yes:

Vena 50 Vena 50

8. 1. 2019 14:53

Je to TAK !:yes:<3

isindy:

babetko babetko

23. 9. 2013 12:47

Výborné, podávala jsem s rýží. Posílám bodík :-K

isindy isindy

20. 10. 2012 19:31

BILKOVAI: Iv, tak to jsi mi udělala radost, díky za pochvalu i krásné fotky :-):-K

BILKOVAI BILKOVAI

20. 10. 2012 13:55

Ivanko, moc jsme si pochutnali. Byla to velká dobrota. Díky za recept.:-K Podávala jsem s bramborovým knedlíkem.:-p:-*:yes: Přidala jsem foto;-)

isindy isindy

15. 2. 2012 18:08

abc: to je v pořádku, recepty tu jsou především kvůli inspiraci, neaspirujeme na profikuchaře s neměnnými postupy ;-) jsem ráda, že chutnalo i pozměněné :-)

abc

14. 2. 2012 15:20

Tím pádem vám dlužím omluvu, nevěděla jsem, že za to může ta cibule. Takové vychytávky ještě neznám :-). Ale každopádně jak říkám, recept jsem si sice trochu upravila, ale nakonec z toho vylezla moc dobrá omáčka, tak děkuju za inspiraci a příště možná zkusím podle originálu.

isindy isindy

13. 2. 2012 17:16

abc: není třeba smekat ani být jízlivá, uvedené jídlo jsem vařila jen z uvedených surovin, opravdu nemám ve zvyku dávat smyšlené fotky - každé jídlo před publikováním vyfotím a vkládám recept současně s receptem (pro vysvětlení isahu je můj původní nick). Pokud si pozorně přečtete recept, je v postupu několikrát vysmahnutí až téměř do okamžiku připalování...a opětovné podlití...tento postup má na svědomí barvu, nad kterou se pozastavujete...mimochodem - já vidím hnědou, červenou si představuji poněkud jinak :-)

BILKOVAI BILKOVAI

13. 2. 2012 17:03

ABC: Když osmahnu cibuli hodně do tmava, tak mi vznikne šťáva podobné barvy, jak je na obrázku.Není to třeba tím, že jsi málo osmahla cibulku?

abc

13. 2. 2012 15:55

Někdy mi přijde, že sem někdo napíše recept a hodí k němu jinou fotku. To mi prosím vás vysvětelete, jídlo na fotce je červené, ale kde se vezme ta červená barva když je v ingrediencích jen zázvor a kmín? Dneska jsem vařila, sice jsem si musela recept poopravit (kvůli té červené barvě jsem tam dala lžičku sladký papriky a lžičku staročeského koření a i tak mám omáčku takovou tmavě hnědou - přirovanala bych barvou ke svíčkové), ale výsledek jinak dobrej. Ale jestli někdo z vás dokáže uvařit vzhledově stejnou omáčku jako je na fotkách jen z uvedených ingrediencí, tak jste asi kouzelník a já smekám.

isindy isindy

7. 11. 2010 16:44

pavle, děkuji, jsem ráda, že vám také chutnalo :-K

pavelk pavelk

7. 11. 2010 14:49

Tento recept si opravdu zaslouží bodík.Pochutnali jsme si,jen co je pravda!:yes:

cardanka

14. 9. 2010 08:25

Ivi:-K dobrota:-p:yes:stejně jako Bibi:-Kjsem ani já dříve mnoho zázvoru do jídel nepřidávala a téměř jej nepoužívala:-/, leč je to velmi zdravá přísada;-):yes:a spolu s krásnou fotkou přinesla Ti 12.bodíka:-K:yes:

Fokuska Fokuska

13. 9. 2010 17:53

mňamka!!!:-*

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 9. 2010 14:29

:-p+10:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovička po staročesku krkovice recepty krkovice recept krkovička na štave krkovice po starocesku recepty z krkovice krkovička recepty grilování krkovice po staročesku krkovička na kmíně vepřové po staročesku krkovička staroceska krkovicka maso po staročesku krkovicka recept staročeska krkovice vepřová krkovička po staročesku krkovička ve vlastni stave krkovicka na kostky vepřové kostky po staročesku po staročesku

Suroviny: krkovice vepřová, zázvor mletý, kmín celý, sůl, cibule, olej, jíška

TopRecepty.cz

Krkovička po staročesku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N008