Suroviny
Porce: 4-6 podle porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,03 g |
| Tuky | 297,99 g |
| Vláknina | 16,65 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 613 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 44,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekáče dáme česnek rozdělený na neloupané stroužky, neloupanou a omytou cibuli nařežeme na několik klínů, na to položíme prosolený bůček s nařezanou kůží na čtverečky a do zářezů dáme badyány, hřebíčky a posypeme kmínem.
Krok 2: Trochu podlijeme vodou, přikryjeme a dáme péct na 45 minut a mezi tím můžeme podlévat.
Krok 3: Poté podlijeme vodou s rozmíchaným solamylem zamícháme a dáme dopéct na 30 minut odkryté, abychom měli pěkně zlatou kůrčičku.
Zveřejněno 3. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček pečený s badyánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkZl
Moje poznámka
Bůček pečený s badyánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkZl
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 25 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Tématické fráze:
pečení bůčku,
pečeny bucek,
bůček pečený,
jak udělat buček,
pečený maso,
vepřové maso recepty,
pečený bůček recepty,
bůček recepty,
pečený bůček s hřebíčkem,
libový na pečený bůček,
recept s badyjánem,
jak dělat pečený buček,
recepty s badyjanem,
pečený bůček recept,
jak udělat pečeny buček,
maso s badyánem,
pečení maso,
peceni-bucek,
www recepty cz kuchařka krkovička v alobalu,
pečený libový bůček
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
badyán,
koření hřebíček,
kmín celý,
sůl,
solamyl
Komentáře (21)
Byl k tomuhle receptu na zelí: ttp://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cerv... - a vůbec se to s vínkem, kterým jsem podlévala, nehádalo