Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček pečený s badyánem

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

3. 12. 2010 18:12

Suroviny

Porce: 4-6 podle porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 542 kJ / 3 476 kcal
Bílkoviny151,03 g
Tuky297,99 g
Vláknina16,65 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy44,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dokud nevyzkoušíte, nebudete věřit, co ten badyán s tím hřebíčkem s tím masem udělá-je výbornej a já si ho musím sama pochválit!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

27. 1. 2013 12:02

Adelaide: Adi, děkuji, že jsi vyzkoušela a že chutnal mě těší. Máme bůček rádi:-p

Adelaide

26. 1. 2013 18:18

Zkusila jsem upéct bůček dneska. Nechtěla jsem dělat jen obyč s kmínem a cibulí - tolik vůní z koření a přece tam pořád zůstala chuť bůčku. Akorát jsem nedávala ten solamyl a o něco míň badyánu.
Byl k tomuhle receptu na zelí: ttp://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cerv... - a vůbec se to s vínkem, kterým jsem podlévala, nehádalo :yes:

Tanicka Tanicka

22. 1. 2012 16:40

Bibinka - mockrát děkuju :)

Bibinka Bibinka

22. 1. 2012 16:04

Tanicka:Táničko, proč by ses nezeptala, za to nic nedáš;-) Z bůčku se krásně nají rodina i s více členy, akorát, když ho kupuješ, musíš vybírat a nečapnout hned ten první;-) některý má kůži, některý chrupavky i kosti, některý je čistý, taky může být moc tlustý, nebo tak na půl, ale i libovější lze najít a ten kupuji já-ten má jen takový proužek tučnějšího a to se vypeče. Jsou ale gurmáni, kteří ten tlustý milujou:-p Jinak bůček jako takový má výbornou chuť a bývá z něj dostatek šťávy tím, že to tučnější se vypeče:yes: Můžu-li ti poradit, tak ho udělej a myslím, že chvála bude nasnadě:-D

Tanicka Tanicka

22. 1. 2012 14:25

Láká mě to zkusit. Ještě nikdy jsem ale nedělala bůček, tak se úplně přitrouble zeptám - jak a podle čeho ho mám v obchodě vybírat? Dá se z bůčku vůbec najíst jako "z masa" nebo je tam jenom "sádlo" :)??? Děkuju

Colombo65 Colombo65

4. 12. 2010 12:56

Netradiční koření, ale jistě výborné;-);-);-)

mysulka mysulka

4. 12. 2010 12:35

:-p:yes: Bibi to je super:-p:yes::-K

Bibinka Bibinka

4. 12. 2010 12:19

Simonko, věř, že chuť je vynikající, jinak bych si to sem nedovolila dát. Jak říkám, dokud nevyzkoušíš, neuvěříš:-D:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 12. 2010 11:45

neumím si tu chuť představit,ale je to velice lákavé:-p:yes:+1;-)

Jana Pá

3. 12. 2010 20:28

:yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 12. 2010 20:17

To je krásný recept za další+:yes:Při pečení to musí nádherně vonět:-p:-*

isindy isindy

3. 12. 2010 19:51

Bibi, kde jsi nechala slušné vychování??:-O tohle se dělá, když chci chroupat jen zeleninu?:-//:-D ukládám a zkusím, nedokážu si představit tu chuť...;-) ale vypadá to náramně :-8:yes:

Bibinka Bibinka

3. 12. 2010 19:36

Michsamant,:-Djá brečím smíchy:-D

Bibinka Bibinka

3. 12. 2010 19:35

Daniellko, já bych řekla že ne tou jeho klasickou vůní, ale můžeš udělat kompromis, že hřebíčky dej třeba jen 2 či 1, nebo ho vynechat a dej o trošku víc badyánu. Ale chlapovi to bude chutnat určitě;-)

Daniella O. Daniella O.

3. 12. 2010 19:26

Bibi, to vypada naramne, ale neni to moc aromaticke??? Chtela bych vyzkouset, ale manzel neji ani rajskou, ze je v ni citit hrebicek...???? Ode mne mas bodik, ja tohle koreni miluji :yes::yes::-p. Dej prosim vedet, jestli je tam ten hrebicek moc citit..???:-K DIK

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečení bůčku pečeny bucek bůček pečený jak udělat buček pečený maso vepřové maso recepty pečený bůček recepty bůček recepty pečený bůček s hřebíčkem libový na pečený bůček recept s badyjánem jak dělat pečený buček recepty s badyjanem pečený bůček recept jak udělat pečeny buček maso s badyánem pečení maso peceni-bucek www recepty cz kuchařka krkovička v alobalu pečený libový bůček

Suroviny: bůček, cibule, česnek, badyán, koření hřebíček, kmín celý, sůl, solamyl

TopRecepty.cz

Bůček pečený s badyánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gkZl